perjantai 19. joulukuuta 2014

Täyteläinen sydän

Nyt alkoi sitten viikon mittainen loma - ja se tulee enemmän kuin tarpeeseen... Tämän vuoden voimavarastot syötiin tyhjäksi jo aikaisin marraskuussa.

Koiruliini on innoissaan ja ihmeissään kun sekä minä että tytär ollaan kotona ja ihan kielen ulottuvilla ;-) Siinä ei meinaa hyrinästä tulla loppua, kun hänet päästetään mukaan keskustelurinkiin.

Lintujen ruokintapaikalla on syönnillä nyt se täyteläisempi sydän. Hyvin linnut löysivät senkin heti alusta asti, kun laitoin sen vain sen toisen kranssin tilalle. Sama paikka - hyvä ruoka ;-) Huomenna toivottavasti pääsee taas päivän valossa näkemäänkin lintusia. Ja tankkaamaan ruokapaikkoja...


14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen kerran. Noihin pikkusöpöläisiin ei voi kyllä kyllästyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marja!

   Joskus huomaan itsekin vain tuijottelevani onnellisena ja nojailevani kameraan... ;-)

   Poista
 2. Tuollainen sydän on kyllä kanssa kätevä! Joulun jälkeen varmaan löytyy edullisesti kaupoista... tosin joulun jälkeen ei täällä oo yleensä kovin paljon syöjiä, ne jostain syystä aina lähtee niihin aikoihin muualle. Kerrankin ripustin "joulupalloiksi" talipalloja paljon just joulun alla, niin ne roikku puussa pitkälle kevääseen. Nykyisin harakka tai närhi repii ne kyllä äkkiä rikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma, että lähtevät joulun jälkeen... :-(
   En ole tosin itse huomannut niin tarkalla silmällä noita seuratakaan, että olisin huomannut, josko väki harvenee joulun jälkeen vai ei.

   Poista
 3. Mahtavat herkut ja hienot kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköinen talisydän, kyllä lintusten kelpaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle ja oikein hyvää joulun aikaa sinulle ja läheisillesi <3!

  VastaaPoista
 6. Noita lintukuviasi voisi katsoa vaikka kuinka kauan, on nuo linnut niin eläviä. Samoin voisin istua keittiön ikkunan äärellä seuraamassa lintuja :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat tinttikuvat! Mukavaa joulun odotusta, Susanna!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)