tiistai 2. joulukuuta 2014

Matalalentoa

Päivät eivät ole todellakaan siskoja keskenään. Viime yönä heräsin kovasti ennen aikojani ja päässä singahtelivat raketin lailla tekemättömät työt ja kaikki muutkin työpaineet. Olo oli kuin pistorasiassa eikä rentoutuminen onnistunut helposti, ei edes keskivaikeasti.

Onneksi pääsin iltapäivällä sparrailemaan oloani tiimikaverin kanssa ja solmuja saatiin vähän purettua. Pidän peukkuja ensi yölle :-)

Huomisen tehtävälista on kuolettavan pitkä, mutta toivon selviäväni siitä. Joskus tuntuu, että 'helpot' työt stressaavat enemmän kuin vaikeat. Vaatimattomiin tehtäviin on vaikeampi motivoitua...


14 kommenttia:

 1. Tsemppiä "solmujen" availuun! Kyllä sä selviät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Tänään nukuin jo melkein viiteen - äkkiherätys sen jälkeen. Parempi kuitenkin kuin edellinen yö...

   Poista
 2. No mulla ei ole tehtävälistaa, mutta ei se pyykkikoneen täyttö tai muu vastaava ole vaikeaa, ja silti sitä ei vain saa tehtyä. Kuvassa tintti meinaa näköjään siepata jäkälärekvisiitat mukaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tintti yritti tosiaan heittäytyä liian tehokkaaksi ja viedä kaiken mukanaan :-)

   Poista
 3. Se on niin kumma, kun yöllä aina pitää ruveta miettimään tekemättämiä listoja, kun saisi nukkua. Toivottavasti oli jo parempi yö sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aavistuksen parempi yö oli. Toivotaan, että suunta on jatkossa nouseva :-)

   Poista
 4. Monen vuoden "opettelemisen" jälkeen olen oppinut olemaan stressaamatta töistä, joilla on vaikutusta vain minuun (kuten siivous ym..:) Mutta on sitten esim. työtyöasiat, jotka on tehtävä määrättyyn aikaan, niin niitä tulee ajateltua. Mutta pieni stressi ei ole koskaan pahitteeksi, se on kuin tekemisen polttoainetta. Tsemppiä sulle.
  Kuvasi on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, orvokki!

   Pahinta ei ehkä ole se, että töitä odottaa massiivinen vuori, vaan se, että niitä tulee joka päivä arvaamaton määrä lisää. Jokin päivä ei yhtään ja jokin toinen päivä kalenteriin tuleekin paljon uusia, 'kiireellisiä' tehtäviä. Tuo kiireellisiä on hipsukoissa, sillä kun minun työni ei ole pelastaa henkiä tai terveyttä, turvallisuuden varmistamisesta puhumattakaan, kiireellisyys ei kuitenkaan ole sitä isoa kiireellisyysluokkaa.

   Poista
 5. Kyllä ne tekemättömät työt aina tulee yöllä mieleen toivotaan että nyt olet jo nukkunut hyvin
  Kuvasi on kyllä niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irma!

   Hitusen paremmin meni viime yö. Jospa ensi yö taas pikkuisen sitäkin paremmin :-)

   Poista
 6. Vaikuttaako sinuun täysikuu? Huomasin äsken että parin päivän päästä on täydenkuun aika. Minä nukun aina silloin huonommin.
  Ihana väripilkku tuo omena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole huomannut täysikuun vaikuttavan minuun. Uni on vain heikoin lenkkini, kun stressi alkaa olla liian pitkäaikaista. Tähän asti hyvät hetket ovat kantaneet stressin yli, mutta jossain näillä kohdin alkaa se kamelin selkä taipua... Vai oliko se kamelin selkä? Olen niin onneton kaikissa sananlaskuissa ja sanonnoissa.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)