tiistai 30. joulukuuta 2014

Vanhaa muistellen

Ensimmäiset uuden vuoden raketit poksahtelivat juuri äsken. En ole koskaan ymmärtänyt ilotulitusten päälle eikä se ymmärrys lisäänny ollenkaan paukkumista pelkäävän koiran kanssa...

Tänään on tullut lunta, räntää ja vettä oikein urakalla. Päätin jättää auton asemalle aikaisemmasta suunnitelmastani poiketen ja käväistä töissä junalla. Päivän hyvä päätös, se tuotti hedelmää. Muuten päivä ei ole sujunut sutjakkaasti eikä ongelmitta. Tälle päivälle on kasaantunut vastoinkäymisiä (isompia ja pienempiä) monen kuukauden annos. Jospa tämä tarkoittaisi upeita päiviä tästä eteenpäin?

Naapurin puissa ja pensaissa majaili tapaninpäivänä keltasirkkuja. Pölähtivät nopeasti lentoon eikä niitä ole näkynytkään meidän kotipihassamme.


Naakat majailevat parin korttelin päässä. Vaikka pidän niistä muuten, niiden kova ääni ei ole niin kutsuva, että haluaisin niitä lähinaapureiksi. Siksi olen aivan tyytyväinen, että ovat pysyneet useamman vuoden tuolla muutaman mutkan takana. Pelmahtavat lentoon välillä ja parveilevat takaisin johonkin puuhun. Seurallista jengiä ;-) Paikallinen naakkayhdyskunta on kuitenkin pieni verrattuna keskustan naakkaparviin. Melkein sormin ja varpain laskettavissa tämä porukka :-)


Huomisen etätyöpäivän jälkeen on taas lomajakso. Sitten ehtii kuvaamaan =D

21 kommenttia:

 1. Sulla varmaan ei ollu tullu vielä vuoden vastoinkäymiskiintiö täyteen...
  Mieki junailin tänään, ja illalla tuli tekstari, että samassa kaupungissa olis huomenna verenluovutus, ja pyysivät mukaan kun kärsivät verenvähyydestä. Hyvin olis voinu vasta huomenna mennä, nyt täytynee mennä sitten heti uudestaan.

  Täällä mejän pikkukylälläkin on oma pieni naakkaparvi - se oli isompi vielä jokunen vuosi sitten, mikä lie pienentänyt sen muutamaan pariin. Ei se kyllä mua haittaa, ovat tukkineet toisen hormin saunan piipusta pesällään ja muutenkin tunkeilevat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut jo paljon sujuvampi päivä :-)

   Isokin naakkaparvi on komea, kunhan se ei asu siinä ihan vieressä ;-)

   Poista
 2. En ole minäkään erityisemmin innostunut noista raketeista.
  Toivotaan että työasiat tasaantuvat.
  Onnellista ja kuvauksellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vikki!
   Samoin upeaa ja mahdollisuuksien täyttämään uutta vuotta sinnekin!

   Poista
 3. En tosiaankaan ymmärrä raketteja nykyään. Kait niitä ennen ihaillen katseli, nyt kauhun sekaisella mielellä, silmissä rakettien seassa puokkoilevat joutsenet. :(((
  Hyvää uutta vuotta kuitenkin ja toivotaan asioiden järjestyvän sutjakasti.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ei ollut liian haastavia vastoinkäymisiä, tsemppiä <3! Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan hieman parempia päiviä =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka!
   Tänään ollaan jo kovasti voiton puolella. Tuollaiset mättöpäivät vievät mehuja, vaikkei niitä onneksi montaa yhteen vuoteen mahdukaan...

   Poista
 5. En pidä minäkään noista raketeista.Hyvää Uutta Vuotta :)

  VastaaPoista
 6. En ole myöskään innostunut raketeista ja varsinkin sellaisten käsissä jotka eivät ota kanssa ihmisiä huomioon. Toivottavasti vastoinkäymiset kääntyvät voitoksi ja ensi vuosi on vanhaa parempi.
  Oikein hyvää ja kuvaksellista vuotta 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jälkikäteen yksittäinen paha päivä tuntuu paljon helpommalta kuin silloin, kun tilanne on akuutti. Jos kaiken ikävyyden tietäisi jäävän vain yhteen päivään, jaksaisi kaiken paljon paremmin. Mutta kun ei tiedä, kaikkea värittää jo huoli ja kauhu myös huomisesta... Tänään on mennyt kuitenkin hyvin :-)

   Poista
 7. Raketit ovat niin turhia. Naakkoja kävi parvi täälläkin, ihmettelin niitä, eikös ne ole kaupunkilaisilintuja.
  Päivät voivat mennä siis vain parempaan suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa päivät ovat menossa parempaan suuntaan, hyvä niin :-) Kokemuskirjastossa löytyy vain niitäkin päiviä, jolloin yksi paha päivä on vasta alkua. Välillä haasteet ovat isoja. Onneksi ei tällä kertaa :-) Sitä on vain vuosien myötä oppinut varovaiseksi (=pessimistiksi?).

   Poista
 8. Sädetikut ovat olleet meidän "raketteja" jo vuosikaudet, ne riittävät :)

  Onnea ja iloa uudelle alkavalle vuodelle 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sädetikut ovat kova juttu - niistä minäkin tykkään :-)

   Oikein ihanaa ja upeaa uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 9. Hyvää parempaa alkavaa vuotta 2015!

  VastaaPoista
 10. Paljon iloa ja onnenhetkiä vuoteesi 2015! ♥

  VastaaPoista
 11. Upeita lintu kuvia, itse kuvaan myös paljon lintuja blogiini.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)