tiistai 19. toukokuuta 2015

Ihania Seurasaaren oravia :-)

Seurasaaren paras puoli on ehdottomasti sen ujostelemattomat eläimet. Oravat olivat aivan superia, mutta valaistus asetti kovasti haasteita. Puolipilvistä sakeiden pilvien kera ja metsän siimeksen tuoma varjo. Siinä oli taas asetusten kanssa säveltämistä :-)


17 kommenttia:

 1. Siis Seurasaaressa on oravia?! Me kävimme pari vuotta sitten siellä ja ei ollut oravan oravaa, olin aivan äärettömän pettynyt, kun niin odotin näkeväni niitä söpöläisiä. Sitten kuulimme pariinkin kertaan puhuttavan, että siellä ei ole enää nykypäivänä oravia. Vaan nyt tämän postauksesi huomasin.. siis voi että! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on keskemmällä saarta havumetsässä oikein sellainen oravien syöttöalue, puissa on sellaisia oravan syöttölaitteita. Ja siellä niitä oravia kirmaili paljon. Muualla näin niitä vain muutaman.

   Poista
  2. Aaa! Täytyypäs etsiä se kun seuraavan kerran käy :-)

   Poista
 2. Kesy kurre on ilo silmälle! Olihan sulla kuvauspalkkiota taskussa? :) Tosiaankin nämä n. kolme kertaa minuutissa valaistusolosuhteiden vaihtelut ovat kuvaajalle myrkkyä. Toisaalta harmaus, joka valuu ihan taivaalta on sekin....pilasin yhden illan kuvaukset sössimällä asetukset totaalisesti. Kameran näytöllä näytti ihan ok:lta valinnat, kotona tilanne koneella....kaikki roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan niitä kuvauspalkkioita tarjolla. Osa tuli hakemaan ruokaa suoraan kädestä, suurin osa odotteli maltillisemmin pähkinöiden laskeutumista maahan turvallisen välimatkan päähän :-)

   Poista
 3. Kurrehan on ihan poseerannut! Ihana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kurret kävivät mielellään pönöttämään jossain vaiheessa. Ja vähässä valossa pönötysvaihe oli paras kuvaamiseen :-)

   Poista
 4. Aikoinaan tuli Seurasaaressa käveltyä useasti kun Hesassa kävin ja silloinkin niitä kesyjä oravia oli. Tulivat kädestä hakemaan pähkinoita. Suorastaan kulkivat perässä kun ruoka loppui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kesyjä nämäkin olivat. Toki tyrkylle tuli saman tien myös peippoja ja tiaisia :-)

   Poista
 5. Voi, Hietaniemen hautausmaalla oo syöttäny oravia, tulivat kädestä hakemaan... Seurasaaressa en oo käyny ku kerran, vissiin. Ei oravia.
  Ne näyttää aina jotenkin niin yllättyneeltä...

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)