perjantai 1. toukokuuta 2015

Paljon lintuja tänään

Tämän päivän saldo:
Kunnon yöunet, melkein kuusi tuntia ulkona kameran kanssa, vanhojen tuttujen tapaamista sattumalta lintutornilla, paljon vilkkaita lintukokemuksia, Suomen jääkiekko-ottelu, puhelu tyttären kanssa, toinen äidin kanssa, paljon valokuvien varmuuskopiointia.

Tänään nähtyjä lintuja ovat ainakin: laulujoutsen, kurki, naurulokkeja, nokikanoja, härkälintuja, töyhtötiaisia, närhiä, varis, harakka, sinisorsia, telkkiä. talitiaisia, varpusia, pikkuvarpusia, fasaaneja, käpytikka, puukiipijä, mustarastas, peippo, punarinta...

Ihanaa vapun jatkoa! Luonto on täällä, kun oikein pysähtyy :-) (paitsi että töyhtötiainen ei pysähdy...) Se on hengästyttävän menokasta menoa ;-)


10 kommenttia:

 1. Mä pidän tänään lepopäivää kuvaamisesta. Huomenna uudet kujeet! Töyhtötiaiset ovat vallan kiireisiä tosiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli kuvaamaton päivä tänään. Järjestelin arkistoja urakalla ja siirtelin kovalevyltä tavaraa ulkoiselle. Huuh, puuh. Välillä joutui odottamaan pitkiäkin aikoja, kun tiedostot siirtyivät ja sillä aikaa viihdytin itseäni siivoamalla... Mikään lepopäivä ollut... ;-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, between!

   Metsän hämärässä oli vähän etsimistä kameran säädöissä, että ehti liikkuvan töyhtiksen perässä...

   Poista
 3. Ihana töyhtis! Hieno otos, varsinkin, kun tietää tiaisten vauhdikkaan menon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ninnu :-)

   Tällä oli todella kiiruinen ruoan keruu meneillään ja se pompahti melkein välittömästi paikasta toiseen. Siinä oli perässä pysymistä ;-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)