lauantai 9. toukokuuta 2015

Lisää sorsanpoikasia


Lisää eilisen sorsanpoikasia :-) Eilen oli aika kortilla, joten loput kuvat tulevat vasta nyt.

Sorsapoikue löytyi aika levottomalta paikalta ja toivon tosiaan, että ne pärjäävät tuossa ympäristössä. Selkeästi nyt täytyy pitää silmät vieläkin enemmän avoinna kuin tähän asti, sillä se, mitä odottaa tapahtuvaksi vasta myöhemmin, saattaakin tapahtua jo nyt.

Eilinen keli oli puolipilvistä. Pilvet olivat paksuja ja tummanharmaita, joten kun aurinko peittyi pilven taakse, valon määrä romahti hetkessä. Kuvien sävy muuttui ja iso-arvoa sai muutella tämän tästä. Kun aurinko putkahti taas näkyviin, sai olla taas uudelleen muuttamassa kameran säätöjä. Siitä huolimatta olen ehdottoman tyytyväinen, että aurinko näyttäytyi edes välillä.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti kelit eivät ole ikävät ja päästään myös ulkoilemaan :-)10 kommenttia:

 1. Ihanat höyhenpallot. Aikaisin ovat maailmaan syntyneet, pitää tosiaan olla tarkkana. Lintujen pesinnät taitavat olla hieman ajallisesti hajallaan esim härkälinnuilla ja vastaavilla. Toisilla pesät hajoilee ja uusintayritys vie aikaa toisilla taas homma etenee hienosti. Eilen minäkin kohtasin ensimmäiset poikaset, enkä ollut uskoa silmiäni, kun vihervarpunen ruokki jo lentokykyisiä poikasiaan.

  VastaaPoista
 2. No, johan nyt ovat aikaisessa. Toukokuun alussa jo tuon kokoisia! Hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hellyyttävä kohtaaminen - ainakin minun puoleltani :-)

   Poista
 3. Ihania viirusilmäpalleroita.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On tämä kevät, tai siis alkukesä, ihanaa ja ihmeellistä aikaa :-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)