sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Projekti kestää ja loma hieman viivästyy. Onneksi on aikaa :-)

Lauantai: kävin metsässä. Metsä oli hirvikärpäsmetsä ja päätin aika pian poistua metsästä kokonaan. Positiivista kokemuksessa oli se, että tiedän, ettei tuohon metsään kannata syksyllä mennä uudestaan ja se, että reissu oli lyhyt ;-) Reissu päättyi sateeseen ja kaikesta ulkopuolisesta irtautuneeseen mieleen :-)

Tänään sunnuntaina kävin lähimetsässä, jossa ei ole yllätyksiä, muttei sen enempää myöskään hirvikärpäsiä. Syysmetsään ei kannata lähteä ilman kameraa, sieniveistä ja ylimääräistä kassia. Se tuli todistetuksi jälleen kerran tänään.

Karvarouskuja löytyi useampaankin sienisalaattiin. Tuoreita ja hyväkuntoisia :-) Suppilovahveroitakin löytyi, mutta ne olivat vielä aivan liian pieniä kerättäviksi.
Ja juu: Loma alkoi oikeastaan vasta tästä päivästä. Tytär lähti vaihto-opiskeluun Kanadaan monen välietapin kautta. Minä leikin matkatoimistoa ihan kohtuullisin seurauksin. Yllärit pukkasivat päälle kuitenkin meikäläisittäin katsottuna yöaikaan, joten ylimääräiset lomapäivät ovat olleet todellakin tarpeen vuorokausirytmin tasoittamiseen :-)

Ihanaa kuitenkin, että tyttären elämä rapakon takana näyttää käynnistyneen ihan mukavasti monen kulttuurisen ja matkateknisen haasteen ryydittämisestä huolimatta :-)

9 kommenttia:

 1. Ja juu: Oma roolini matkatoimistona on ollut ihan itse valisemani. Vaikka se vaatii paljon, on ollut ihanaa päästä auttamaan omaa lastaan tällaisessa isossa projektissa :-)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana määrä karvarouskuja! Olen hiukan kateellinen. :D

  VastaaPoista
 3. Upeaa kun autat. Ja tuo sieni saalis, Wow.

  VastaaPoista
 4. Tänään löydettiin aika paljon herkkutatteja mutta suurin osa oli lähes käyttökelvottomia. No onneksi jotain saatiin talteen. Mutta tuo sinun saalis on ihan mieletön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Matti!

   Noita uusia, tuoreita rouskuja oli sen verran riittävästi, ettei tarvinnut kerätä vanhempia (muiden maistelemia) yksilöitä ollenkaan :-)

   Poista
 5. Vaihto-opiskelu Kanadassa on varmasti hieno kokemus ja hyvä lisä myöhemmin CW:hen. Karvarouskusaaliisi on komea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa :-)

   Karvarouskut päätyivät kuvaamisen jälkeen isännän käsittelyyn :-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)