torstai 30. elokuuta 2018

Perhosia ja lyhyt loma

Nyt se alkoi - loma :-) Ihan tästä torstai-illasta maanantaiaamuun asti vain, mutta nyt tuo loma tulee todella hyvään ja suunniteltuun saumaan. Tunti sitten tuli kotiin viimeisestä kokouksesta ja tästä se lomarentoutuminen sitten alkaa.

Meillä on tyttären kanssa ollut sellainen pitkäaikainen projekti, joka on tiivistynyt tämän viikon loppuun. Kaikki ei ole ohi vielä. Tekemistä on riittänyt meillä molemmilla, mutta nyt alkaa projektissa uusi, minun osaltani rauhallisempi vaihe. Siksi loma :-)

Saapas sitten nähdä, mitä huomenna haluan tehdä. Nukunko aamulla pitkään ja sitten vielä päikkärit päälle, lähdenkö valokuvaamaan, vai otanko ehkä rauhallisesti ja suunnittelen nautinnolla tulevaa syksyä? Kaikki erittäin oivallisia vaihtoehtoja ainakin nyt mietittynä :-)


Perhosbaari on tuonut pihaan amiraaleja. Ihania väriläiskiä etenkin, kun päiväaikaan voi aivan hyvin istuskella kahvikupillisen kanssa ulkona patiolla ja haistella kypsän kesän tuoksuja. Samalla saa näistä liihottelijoista silmän iloa :-)

Auringonkukkapellon luona oli lanttuperhosia paljon levottomasti kiiruhtamassa paikasta toiseen. Välillä niitä kiinnosti jokin kukka ja välillä sitten kostea maa.Mitä sinä ehdottaisit tämän viikonlopun ohjelmaan? Ja mitä ajattelit itse puuhata?

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

22 kommenttia:

 1. Suosittelen metsäretkeä. Kamera ja sienikori mukaan.

  VastaaPoista
 2. Kunnon rentoutumista ja sieni metsään.

  VastaaPoista
 3. Ihania perhosia. Minä menen mökille saunomaan ja uimaan. Mitähän sinulle keksittäisi
  Vaikka kameran kanssa luontoon olet hyvä kuvaja :)

  VastaaPoista
 4. Amiraaleja on vielä runsaasti lennossa täälläkin. On se kaunis, kuten muutkin perhoset!

  Hyvää viikonloppua! Taidan leipoa omenapiirakkaa ja leipää. Nyt en uskalla mennä lähimetsän poluille sieneen. Viime viikolla oli menossa karhujahti, ei kaatunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi täällä ei ole karhuja sen enempää kuin karhujahtilaisiakaan :-)

   Poista
 5. Metsäretkeä minäkin kannatan:)

  VastaaPoista
 6. Ihanan reuntouttavalta minilomalta kuullostaa! Aina ei kannate liikaa miettiä lomalle. Mukava touhuta hetken mielijohteesta eikä jää harmittamaan asiat joita ei tullut tehtyä. Suosittelen kuitenkin ulkoilua kun säät ovat niin loistavat taas! :)

  VastaaPoista
 7. Pitkän projektin päätteeksi pienikin loma piristää. Iloa ja voimia taas pian alkavaan arkeen!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)