keskiviikko 18. elokuuta 2021

Kuntoutusta ja sateen tuomia voimavaroja

Neljä päivää (ti-pe) ammatillisessa kuntoutuksessa ja yhtä monta matkapäivää sekä lounasistuntoa. Tuloksena flunssa, onneksi vain flunssa. Maanantaina alkaneen nuhakuumeen jäljiltä pääsin koronatestiin tiistaina ja juuri hetki sitten sain tuloksen negatiivisesta koronatestistä. Ei siis enää karanteenia - hienoa!

Kasvomaski suojaa enemmän muita kuin itseä. Sikäli voin olla ylpeä itsestäni, että muita tuli suojattua ihan täysillä. Eikä omakaan sairastuminen ollut omasta huolimattomuudesta kiinni. Kaikki voitava tuli tehtyä.

Nuhakuume on vienyt kaikki voimavarat alkuviikolta, huomenna toivon pääseväni jo hyvin remmiin mukaan. Sadetta on riittänyt, joten sää on suosinut sairastajaa 😏. Pari kuvaa sateen yllättäneeltä kuvauskeikalta. Pisarat iskeytyivät (ennen sairastumista) linssiin sateenvarjosta huolimatta. Ihan oikeita tunnelmakuvia 🥰.Upeaa elokuun jatkoa! Vielä on monta hyvää kesä- ja syyskohdetta käymättä. Mitä suosittelisit?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, RH!

   Tänään oli jo semi-hyvä päivä.
   Huomenna ehkä jo täysillä mukana? 😊

   Poista
 2. Harmi, että ikävien kokemusten sarjasi jatkui flunssalla. Toivottavasti olet jo kunnossa.
  Sadesäällä tuntuu, että tekee vain mieli käpertyä omaan pesään eikä vierailla missään. Silti ei vielä haluaisi uskoa, että kesä on ohi. Syksyisin olemme usein käyneet jossain kansallispuistossa, eikä niissä käppäillessä pieni sadekaan haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hitunen!

   Tämä kesä on ollut silti ainakin sata kertaa parempi kuin edellinen. Kaikki on niin suhteellista.

   Keskikesä on ohi, mutta loppukesä ja syyskesä kukkivat ja kukoistavat vielä pitkään. Täytyy jaksaa varautua sateisiin, mutta lämpöä ja valoa riittää parhaimmillaan todella paljon. Viileät ja sateiset vaiheet vain korostavat lämpimien vaiheiden kukoistusta.

   Nautitaan 🥰!

   Poista
 3. Kauniit kuvat!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Sadepisarat kuvassa on tosi mahtavan näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne!
   Ensin tuntui, että kuvat olivat pilalla, mutta sitten näin ne hieman uudella tavalla 👍.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)