perjantai 14. marraskuuta 2014

Koski Koskella

Lomareissu tehtiin tänään. Käytiin Salossa ja Koskella (tl). Mies esitteli minulle työmatkoillaan löytämiään kuvauspaikkoja ja koira oli mahdollisimman äänekäs. Autoretket ovat sille sen verran harvinaista viihdettä, että sillä on mahdoton tarve ohjata meitä kotiin aina, kun poistumme autosta. Erityisesti emme saa mennä miehen kanssa missään nimessä eri suuntiin, pätkääkään ;-)

Salon lintutornit ovat keväällä ehdottomasti vierailulistalla. Koski tl on siitä tuttu, että aikoinaan asuin Lahdessa Hämeen läänissä ja tuttuja oli Koskella (Koski hl). Hämeen läänin Koski on sittemmin muuttanut nimensä Hämeenkoskeksi. Entisen Turun ja Porin läänin Koski on nyt siis näistä kahdesta ainoa Koski.

Kosken kunnan läpi virtaa Paimionjoki, jossa on montakin koskea. Yhtä kävin kuvaamassa nyt. Muut voisi etsiä tähtäimeen ensi vuoden puolella :-) Koski oli herkullinen, vaikka koira yrittikin johdattaa minua koko ajan autolle ja kotiin ;-)
20 kommenttia:

 1. Hienot kuvat. Tykkään erityisesti ekasta kuvasta. Liikkuva vesi on kaunista kuvattavaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Olen aivan koukussa liikkuvaan veteen :-)

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Kauniisti pehmensit kosken veden!!

  VastaaPoista
 3. Virtaava vesi on niin kaunis ja hyvin olet kuvannut sen.

  VastaaPoista
 4. Kosken äänen melkein kuulee, niin hienot kuvat!

  VastaaPoista
 5. Kauniin pehmeitä kielikuvia. Molemmat Kosket ovat minulle tuttuja; Koski HL Ukkokullan kautta ja Koski tl omasta lapsuudesta.

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtavan hienoja, melkein mystisiä kuvia!

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniita kuvia kauniista koskesta!

  VastaaPoista
 8. Susanna, nyt konstit jakoon =D. Kuinka olet saanut noin upeuta kuvia! Oletko käyttänyt suorimia? Olet onnistut todella hyvin.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)