lauantai 8. marraskuuta 2014

Loma alkoi, jospa nyt saisi asioita tehtyä :-)

Syyslomalle pääseminen ei ole helppoa. Niska ruvella tuli töissä viime viikko raadettua, että työpöydän sai siihen vaiheeseen, että kehtasi lomalle lähteä. Mitään isoa ohjelmaa lomalle ei ole tulossa, mutta sekin on ihanaa, että pääsee tekemään niitä pitkään rästissä olleita asioita. Toivon käyväni kampaajalla. Nyt kun kampaajalle pääsee muulloikin kun lauantaina, luulen saavani ajan jostain. Melkein vuosi tässä on kotikonstein kitkuteltu (lähinnä värin kanssa, leikkaaminen on jäänyt otsatukan teurastamiseen). Hiukset näyttävät harventuneelta Mörri-Möykyn tukalta. Jotain pitäisi siis tehdä...

Optikollakin pitäisi käydä. Ilman laseja en näe lukea, mutta käyttämäni lasit ovat arpapelillä ostettuja halpislaseja, joita joutuu jatkuvasti laittamaan päähän ja taas päästä pois... Ei kovin ylpeää elämää sekään ;-)

Huomenna lähden entisen työkaverin kanssa Tallinnaan. Noloa, että lähden isänpäivänä, mutta olen hellinyt lasteni isää jo tänään :-) Osittain siksi olen jättänyt valokuvaamisen sovinnolla poois tämän päivän ohjelmasta.  Tallinnassa on jotkin käsityömarkkinat, joihin ystävän kanssa mennään - hän on käynyt siellä aikaisemmin. Minulle matka on yhtä juhlaa (varsinaista revittelyä!) :-)

Eilen aloitimme miehen kanssa loman mukavalla illanvietolla Pohtiolammella sääksisäätiön ihmisten ja naapureiden kanssa. Tarjoilut ja seura oli mitä mainiointa ja itse henkilökohtaisesti odotin kaikkein eniten kuulevani Kookka- ja Nappula-kurkien elämänvaiheista. Heidän kuulumisense ovat aina niin kiehtovaa kuultavaa :-) Illanvietto häivytti lomallesiirtymisstressin kauas pois, ajoitus oli mitä upein :-)

Aion tottakai lomalla kuvatakin, mutta en aio kiirehtiä minkään kanssa. Muutama ensimmäinen päivä menee tiukasti touhussa ja tohinassa. Mutta toki hemmottelen itseäni kesäisillä kuvilla, jotka ovat kiltisti ja sinnikkäästi odottanneet vuoroaan. Joudutte siis tyytymään kesäisiin kuviin - nyt vuorossa Hattelmalanjärvi.

18 kommenttia:

 1. Lunta on ollut pari päivää ja siihen on ikään kun tottunut tässä ajassa. Kesä tuntuu taas niin eksoottiselta. Odottelen mielenkiinnolla sun kesäkuvia! :) Mukavaa lomaa ja Tallinnan reissua!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, tuo vesijuoksukuva on ihan kymppi.

  VastaaPoista
 3. Laskeutuminen kolmoskuvassa on hieno. Valo, siipien asento ja varjo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Valo tuli siitä, että tämä oli yksi niitä harvoja aamukuvauksiani, joihin sain itseni liikkeelle.

   Poista
 4. Upeita kuvia! Oikein mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa sulle! Ota kaikki irti!
  Tuossa yhdessä kuvassa telkän pää näyttää siltä, kuin sillä olis minikokoinen Darth Vader -kypärä päässä... ja naaras katsoo sitä niin ylpeänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Koirastelkän pää ei ole kovinkaan viehättävä - paitsi tietenkin naarastelkän mielestä ;-)

   Poista
 6. Oikein hyvää lomaa!
  Ihanat linnut ja vesi noissa kuvissa!

  VastaaPoista
 7. Hyvää lomaa!

  Upeat kesäkuvat, näitä katselee niin mielellään näinä pimeinä päivinä, tosin lunta on valaisemassa vielä!

  VastaaPoista
 8. Mukavaa lomaa! Otithan kameran mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tyttären pikkupokkarin otin mukaan ja muutaman kuvan sillä räpsäisin. Reissulla ei ollut odotettavissa luontospektaakkeleita, joten oma kamera sain jäädä kotiin huilimaan.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)