lauantai 10. helmikuuta 2018

Blogger ei näytä omia blogeja?

Todella ihanaa, että blogiin on liittynyt uusia lukijoita - lämpimästi tervetuloa! Yritinpä käydä katsomassa teidän mahdollisia omia blogejanne, mutta bloggerpa ei näytäkään omia blogeja enää - ainakaan helposti. Onko kenelläkään vinkkejä, miten seuraajakuvakkeen kautta pääsee henkilön oman blogin jäljille?

Muuten olen nyt juuttunut tv:n ääreen seuraamaan olympialaisia ja neulomaan sukkia. Pipo-ohjeetkin ovat suurennuslasin alla. Pipoon tarvitaan ei-kutittavaa-ja-karheaa lankaa. 7 veljestä ei sovi siihen. Hyviä lankavinkkejä pipoihin ja lapasiinkin otan mielelläni vastaan :-)

Haukka oli saanut pihassa saaliin. Höyhenistä päätellen veikkaisin saaliiksi kuusitiaista. Tänään onkin ollut sitten ruokintapaikalla aika hiljaista :-(

Mahtavaa viikonlopun jatkoa! (Huomaa urpiaisen rengastus :-))18 kommenttia:

 1. Kaunis urpiainen, eihän tuo oo sellainen tundraurpiainen kun noin vaalea maha?!? Tänään oli hyvä lintupäivä, vaikka sää ei sitä ollutkaan! Mun blogiin ei oo pitkään aikaan tullut uusia lukijoita! No, google+ seuraajia tulee joka päivä, mutta se ei oo sama asia!

  VastaaPoista
 2. Fantástico, muito boas estas fotografias deste belo pássaro.
  Um abraço e bom fim-de-semana.

  Andarilhar
  Dedais de Francisco e Idalisa
  Livros-Autografados

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Francisco!

   Snowy greetings from Hämeenlinna :-)

   Poista
 3. Itse huomasin jokin aika sitten tuon saman asian - ihmisen omaa profiilia/blogia ei kuvakkeen kautta pääse katsomaan, mutta hänen seuraamiaan blofeja kylläkin. Olen väkisinkin tuumannut, että onko bloggerilla käynyt jokin moka päivityksissään, koska tämä tuntuu niin oudolta. Tämän takia itse tapaankin nykyään tehdä niin, että jos johonkin blogiin liityn uudeksi lukijaksi, niin jätän samalla jonkin kommentin postaukseen. Näin ollen blogin kirjoittaja halutessaan pääsee blogiini kurkistamaan, koska kommentin kautta pääsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä huomannutkaan tätä eroa, että kommentin kautta pääsee blogiin, mutta seuraajalistan kautta ei. Tätyypä haravoida kommen5tteja tästä lähin myös sillä silmällä :-)

   Poista
 4. En ole edes huomannut moista epäkohtaa, mutta nyt kun itse kokeilin, niin noinhan se on. Onpa kummaa, toivottavasti muuttavat sen mahdollisimman pian entiselleen.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 5. Olen huomannut saman ongelman, enkä ole vielä ratkaisua löytänyt.

  Kiva kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sussi!

   En erota, mikä johtuu Googlesta ja mikä Bloggerista. Harmi silti.

   Poista
 6. Ihanat urpiaiskuvat! En ole löytänyt tuohon ratkaisua. Kommenttien kautta pääsee, mutta ei tuolta lukijat-toiminnosta. Mukavaa laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan siis, että ratkaisu tulee jostain hallinnoijien toimesta.

   Poista
 7. sweet Bird!Enjoy watching the Olympic Games!
  happy week
  Elke

  VastaaPoista
 8. Meilläkin parveilee urpiaisia ruokintapaikalla. Blogger poisti ominaisuuden, jolla pääsi lukijaprofiilista näkemään myös oman blogin. Samalla se poisti kaikki lukijat, joilla ei ole Google-profiilia. Ilmeisesti pyrkimyksenä on siirtää kaikki Google+ -käyttäjiksi. Eli jos kirjautuu lukijaksi blogiin kannattaa jättää kommentti niin oma blogi tulee näkyviin sitä kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä juttu, mutta näin varmaan kannattaa sitten myös menetellä.

   Toisaalta kommenttien lukeminen on mahdottoman mukavaa, joten siinä mielessä hyvä, jos kommenttien kirjoittaminen lisääntyy :-)

   Poista
 9. Kauniita urpiaiskuvia, todellakin. Toivottavasti Googlella riittää vielä intoa korjata bloggerin bugeja (ja huom nopeasti)! Itse sain aikanaan bloggerin bugittamisesta tarpeekseni ja vaihdoin alustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pasi!

   Pidän peukkuja pystyssä sen suhteen, että Blogger palaisi käyttäjäystävällisemmäksi...

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)