maanantai 19. helmikuuta 2018

Lumikenkäilyä

Eilen käytiin miehen kanssa koeajamassa lumikenkämme. Minun lumikenkäni ovat täyttäneet jo vuoden, miehen lumikengät ovat peräti kaksivuotiaat. Lumitilanne ei ole oikein suosinut ennen tätä. Nyt suuntasimme lumiselle pellolle kokeilemaan ja säätämään kenkiämme. Oli upeaa :-)

Aurinko paisteli kauniisti ja keli oli vallan mukava. Nyt kun kengät on koeajettu, tietää paremmin, mihin ja millaiselle reitille niiden kanssa arvaa lähteä. Nyt voi alkaa suunnitella ihan juonikastakin reittiä seuraavalle reissulle :-)10 kommenttia:

 1. Toimiiko ne oikeasti tuollaisella pehmolumella? Paitsi että taitaa siinä olla vähän kovempi hanki pintakerroksen alla. Haaveissa on, mutta just kun lunta on niin harvoin tarpeeksi ja ne on aika arvokkaat, niin taitaa haaveeksi jäädäkin. Latuakaan tänne ei oo vedetty moneen vuoteen. Tai ainakaan kahteen talveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmolumessa huomattavasti kevyempää kulkea kuin ilman lumikenkiä. Muutaman talven olen järven lumisilla jäillä tarponut tavallisilla ulkoilukengillä - oli tämä helpompaa :-)

   Nyt keväällä voisi löytyä alennuksellakin. Ja pettyneet kokeilijat saattavat pian myydä lähes käyttämättömiä ostoksiaan edullisesti? Eihän se kuitenkaan niin auvoista ole kuin voisi unelmissaan toivoa ;-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Piristävää. Pääsi paikkoihin, joihin ei jaksaisi tavallisilla popoilla tarpoa. Ja kävi samalla ihan liikunnasta. Minä tykkäsin :-)

   Poista
 3. Voi, me mieheni kanssa olemme niin hurahtaneet tuohon lumikenkäilyyn. Ja tänä talvena meidänkin kotiseuduilla on riittänyt lunta lumikenkäilyyn. Niinpä sitä on tullut lumikenkäiltyä aina kun vain on ollut aikaa. Mikä sen ihanampaa kuin pakata hiukan eväitä reppuun ja lähteä luontoon.
  Suomen talvi näyttää juuri nyt parastaan, joten toivottelen sinulle miehesi kanssa antoisia lumikenkä retkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Annikka!

   Tässä sitä odotellaan ensi viikonlopuksi suotuisia säitä :-)

   Poista
 4. Oi tuo on varmasti mukavaa ja varsinkin oikein kauniilla aurinkoisella talvikelillä kun ulkoilu on muutenkin mukavaa! Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 5. Umpihankikulkija valitsee itse reittinsä. Parasta talvessa.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)