lauantai 14. huhtikuuta 2018

Naurulokkeja ja auringon porotusta

Tänään lähdin kameraa ulkoiluttamaan luonto edellä. Elämykset ensisijalla ja kuvat mukaan sitten, jos niitä olisi tullakseen.

Ihmeellisen vähän törmäsin lintuihin tai muihin kevään merkkeihin. Nämäkin naurulokit löytyivät jäältä sulaa odottelemasta. Oman pihan tintit jähmettyivät heti, kun sinne meni kameran kanssa tähyämään.

Mutta naurulokit ovat kevättä. Ihana niin :-) Näinpä räkättirastaitakin. Iloisia kohtaamisia nekin :-)

Meillä aurinko porotti lämpimästi. En huomannut katsoa päivän lämpimimpien hetkien lukemia, mutta ennen puolta päivää oltiin jo 11 asteessa. Ja aurinko sen kuin lämmitti :-)

Yritän keksiä, millä saisin pidettyä kasvoni auringolta suojassa. Nyt käytän suojakertoimen 50 aurinkovoidetta, mutta sitäkin pitäisi nähtävästi lisäillä iholle tämän tästä. Juuri nyt iholla on kovasti päivettynyt olo. Minun kasvoni nappaavat väriä nopeasti, mutta epätasaisesti. Saisi jäädä väri tarttumatta ollenkaan :-( Mutta minkäs sille voi.

Naurulokkien läheisyyttä tällä kertaa :-)20 kommenttia:

 1. Lokkien iloinen nauru on varma kevään merkki. Ihana kuulla taas pitkästä aikaa. Kiva, että selvisivät raskaista muuttomatkoista ressukat.
  Kiitos kauniista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi :-)

   Tänä aikaan vuodesta lokinkin ääni kuulostaa musiikilta :-)

   Poista
 2. Etujoukot ovat saapuneet. Metakka on nyt jo aika kova. Upeat kuvat .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Matti!

   Meillä on tuossa naapuripellolla lunta sulanut matalaksi (syvyys alle 20 cm) 'lammikoksi'. Aamulla siellä uiskenteli lokki ja iltapäivällä kaksi sinisorsapariskuntaa :-)

   Poista
 3. Naurulokit ovat saapuneet. Niitä oli tänään Laajalahdellakin ihan reilusti. Muita lokkeja edustivat merilokki ja kalalokit. Naurulokit ovat kuvauksellisia.

  VastaaPoista
 4. Onpa ne kylki kyljessä. Kevättä ilmassa.

  VastaaPoista
 5. Voi suloisuus mitä kuvia:)♥ Onkohan siinä äiti ja lapsi:) Leppoisaa viikonloppua ja auringon paistetta♥

  VastaaPoista
 6. Rakastuneilta näyttävät. Rouva ihan lääpällään komeaan mieheensä. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)