sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Lõun majakalla ja takaisin Sääreen

Säärestä Sõrven majakalta lähdettyäni jatkoin matkaa rantaa pitkin pohjoiseen. Sieltä löytyi toinen, huomattavasti pienempi majakka, Lõun majakka. Parasta majakoissa on se, että niiden läheltä löytyy merta - niin tälläkin kertaa :-)

Keli oli sama, mikä aikaisemminkin. Pieni pätkä satenkaarta piristi mieltä, vaikka ei tuossa kelissä varsinaisesti ollut mitään valitettavaakaan.
Tämä oli aivan suunnittelematon pysähdys, sillä halusin sateisen päivän 'kunniaksi' koluta mahdollisimman paljon uusia paikkoja seuraavaa kuvauspäivää varten.

Majakka löytyi kartalle merkitystä paikasta:Seuraava aamu olikin sitten jo paljon kuivemman ja valoisamman oloinen :-) Lähdin Sääreen uudestaan katsomaan, millaiselta siellä näyttää paremmalla valolla. Eikä noissa valoisissakaan oloissa ollut mitään valittamista ;-)

Tuuli oli melkoinen, mutta sen kanssa pärjäsi asianmukaisella pukeutumisella.

Koska keli salli, pysähdyin ottamaan kuvia huomattavasti kauemmaksi majakasta. Kuvaan sai perspektiiviä ja merikin mahtui samaan kuvaan.


Ranta oli täynnänsä meren ikiaikoja sileäksi pyörittelemiä kiviä. Ei roson rosoa yhdessäkään.Voisi melkein luulla, että tässä kuvassa on kovasti lämmintä, niin tuo valo jaksaa hämätä :-)


Ihanaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa viikkoa myös sinulle Susanna;-)

  VastaaPoista
 2. Ihana retki ja kauniita kuvia. Kyllä se tuo luonnossa olo ja liikkuminen saa ihmisessä ihmeitä aikaan. Ja miksei jo näiden kauniiden kuvien katselukin.
  Mahtavaa syksyä ja mukavia retkiä luontoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Annikka :-)

   Onneksi kuvien katselukin tekee hyvää. On jotain toimivaa myös rospuuttokautena :-)

   Poista
 3. Viehättävä majakka. Tuo viimeinen kuva on tosi kaunis!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)