perjantai 10. toukokuuta 2019

Kablin hiekkarannat

Keskiviikon retkellä Pärnusta etelään poikkesin meren rannalla muutamaankin otteeseen. Kablin rannoissa oli jotain minua niin kovasti koskettavaa.


Kävin Kablin vierailukeskuksessa ja siellä alle kahden kilometrin pituisella esteettömällä pitkospuutyyppisellä lenkillä, josta pääsi vähemmän estettömästi siirtymään myös ranta-alueelle. Nämä rannat olivat upeat, olisi voinut jäädä istuskelemaan rantakiville pitkäksikin aikaa, sen sijaan kuvasin, harpoin vetten yli, katselin ja nautiskelin ja kuvasin lisää :-)

Keltainen täplä kartalla kertoo, mistä lähdin liikkeelle ja mihin palasin. Esteetön reitti ei kuitenkaan näy tuossa kartassa, se on huomattavasti tuota lyhyempi. Vasemman reunan lintukeskukseen siirryin autolla.

Rakastan sileitä kiviä ja kalliota. Kaikki nämä kivet olivat minulle puhdasta silmän iloa :-)Välillä joutui loikkimaan jos halusi selvitä kuivin jaloin.


Jokaiseen kauniiseenkin paikkaan jonkun pitää jättää aina jotain sinne kuulumatonta, mikä ei varmasti maadu sinne hetkessä eikä toisessakaan :-(Upeaa viikonloppua ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille, äidillisille, äitien puolisoille ja varaäippinä toimiville!

20 kommenttia:

 1. Kivet ja meri ♥
  Leppoisaa äitienpäivää sullekin!

  VastaaPoista
 2. Noissa maisemissa silmä lepää, hienot kuvat!

  Kiitos, hyvää äitienpäivää♥

  VastaaPoista
 3. Oho, tuolla olisi kiva kävellä paljasjaloin.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana paikka!
  Siellä kyllä silmä ja keho lepää...ja edellisessä postauksessasi orava kuvat ihan uskomattoman hienot, ihan olisi voinut oravaa koskettaa!
  Hyvää Äitienpäivää toivottelen myös sulle!

  VastaaPoista
 5. Beautiful place, great shots.
  Have a nice weekend and a happy Mother's Day to you to.
  Maria
  Divagar Sobre Tudo um Pouco

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoisen näköistä seutua.
  Hyvää äitienpäivää Sinullekin! <3

  VastaaPoista
 7. Ihan kun joku olisi laittanut askelmia! Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)