torstai 23. huhtikuuta 2020

Metsähanhia ja koirakuvahaaste 6/10

Eilen illalla töiden jälkeen kävin ulkoiluttamassa kameraa, mutta tuhdin työpäivän jälkeen ajatus harhaili enkä oikein osannut päättää, minne menisin. Mutta tulipa tarkkailtua kevättä ;-)

Tänään vielä pari astetta väsyneempänä luovutin sovinnolla. Käytiin koiran kanssa pihalla nauttimassa keväästä ja sitten vaihdoinkin päivävaatteet yöpukuun ja olen nauttinut olostani ;-) Olen hieman suunnitellut viikon päästä alkavaa viikon lomaani. Aion pitää lomaviikkoni suunnitellusti, vaikkei Viron matka tulekaan kysymykseenkään. Onneksi kotimaasta löytyy vaikka mitä ilman, että tarvitsee edes kohdata muita ihmisiä ;-)

Muutama metsähanhi oli jokin aikaa sitten hetken verran kuvausetäisyydellä. Eivät suostuneet poseeraamaan tai muutenkaan yhteistyöhön, mutta muutaman kuvan ehdin ottamaan. Näitä kuvatessa hyvä auringonvalo on pelkästään eduksi.

Koirakuvahaasteeseen vastattiin koiran kanssa pikaisella lavastuksella, jonka kuvasin kännykällä. Pixie-koira teki mielestään kovasti uhrautuvaa työtä (työtuolilla oleminen pelotti hieman) ja riensi kuvaamisen jälkeen oitis jonottamaan herkkupussille palkkiotaan ;-) Niin se tekee myös silloin, kun sitä on harjattu. Uroteot pitää palkita!

Nyt vain sopii miettiä, kumpi ne työt täällä tavallisesti tekee: minä vai hän?


Ihanaa loppuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Anne!

   Pitää välillä vähän hassutella etenkin, kun työpaikan Meillä töissä -Instagram-tilille kerättiin koiranpäivän kunniaksi etätyökoirakaverien kuvia ;-)

   Poista
 2. Ihanat hanhikuvat. Hanhipaikat eivät oikein ole osuneet kamerani ulkoilutuskierroksille. Kanadanhanhia ja valkoposkihanhia ei lasketa hanhiksi, nehän ovat kuin kiviä, joita löytyy joka paikasta. Eilen sain muita lajeja linssin eteen. Katso blgiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milja!

   Kävin blogissasi - aivan mahtavia lintuhavaintoja ja -kuvia!
   Meillä Sisä-Suomessa täytyy tyytyä paljon niukempaan lintukavalkadiin. Ihana päästä osaksi retkiäsi blogisi kautta :-)

   Poista
 3. Hih, kyllä koira tietää, milloin on palkkion ansainnut :) jopa sillon, kun kaverille tehdään hoitotoimenpide, ja itse vaan katselee vierestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä tuon tiedät, jos kuka ;-) Meillä on vain tämä yksi eikä ole, mihin verrata :-)

   Poista
 4. Tosi hienot hanhikuvat olet napsinut kaukaa...ja koiruli vasta hieno onkin...on se niin tyylikkään näköinen työnsä touhussa,hi!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)

Lahti-päivä ja pohdintaa muistisairaan joululahjasta

Tässä vaiheessa elämää joululahjottavien lista on kutistunut pieneen osaan lapsiperhevuosista. Lisäksi läheisille riittää onneksi jo muutama...