keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Aktivoitumista työmarkkinoilla ja ahkera talitiainen

Olinpas niin aktiivinen, että uudistin ansioluetteloni eli CV:ni aivan täysin. Sain lahjaksi erinomaisen ja nykyaikaisen ammattilaisten tekemän CV-pohjan, johon purkaa uraansa ja osaamistansa. Mainio uusi CV-pohja ei ollut vain pohja, vaan pisti myös miettimään. Mikä oli hyvä, mutta vaikeaa, työlästä ja vei aikaa. En ole pitkään aikaan pohtinut osaamistani, työkokemustani ja vahvuuksiani oikein monipuolisesti ja kriittisesti. Nyt se tuli tehtyä - ensimmäiseen CV-vaiheeseen asti. Tästä täytyy vielä jatkaa ja jatkotyöstää.

Vaan olo on kuin sankarilla, kun en jää jumiin vain ikäni vuoksi, vaan uskallan tavoitella intohimoisesti kaipaamiani seuraavia haasteita. Nyt on tosin vasta ensimmäinen askel otettu, mutta silti tuntuu hyvältä. Huomenna taas jatketaan 👍.

Luonto hyrisee ja minä sen mukana. Talitiaiset roikkuvat innokkaina puiden oksilla ja etsivät sieltä syötävää. Jälkikasvua on nähtävästi jo pesässä.






Kirva! Siinäpä saalista poikasille!


Milloin lomailet? Minä lomailin toukokuussa, seuraavaksi heinäkuussa ja sitten vielä syyskuussa.

Ihanaa kesäkuun alkua!

6 kommenttia:

  1. Aioin lähteä risteilylle enen juhannusta vaan siirsin heinäkuun alkuun eli merelle kuono tuuleen!!

    Suuron osa asioista jotka ovat koskevat itseä ja itse läpikäymistä, henksitä kasvua ja niin edelleen on tuskaista, vaikeaa, hermoja- sekä energiaa syövää ja ihmiset ovat aika laiskoja. Siksi henkinen kehitys junnaa koko ihmiskunnalla. Kannattaa jaksaa, ei mene hukkaan ja kerran tehty on loppuiän ohjelmana psyykeessä. mitä nyt päivittää vähän ajoittain. ;)

    Sulla on hyvä valokuvasilmä, laitoitkos sen cv-hen? Blogikirjoittelu kannattaa mainita, jos olisi työnantaja niin yllättyisin mieluisasti ajatuksistasi ja ennen kaikkea halustasi kehittyä vielä vuosien vierittyäkin. (meinasin kirjoittaa itselleni ansan, onneksi diplaomaattinan ilmaisu löytyi, huh)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risteily kuulostaa hyvältä 😍.

      Hyvin korjattu tuo diplomaattinen osuus - osaan mielessäni kuvitella, miten sen ensin helposti kirjoittaisi 👍.

      Poista
  2. Aikamoinen akropaatti tuo tintti. Noilla taidoilla ei jää ilman saalista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pensaat ja puut kuhisevat notkeita ja taitavia lintuja. Nyt on täysi pöhinä päällä 😍.

      Poista

Kiitos kommentistasi!