torstai 1. lokakuuta 2015

Hämärän hetken onnellisia joutsenia

Eilen illalla lähdin miehen kannustamana kameran kanssa matkaan, vaikka illan hämärä oli jo ihan lähellä. Ilta oli upea, vaikka hämärässä otetu kuvat eivät minun kalustollani olekaan teräviä. Onneksi kuvaustilaisuudet olivat sellaisia, ettei tarvitse paljon rajailla. Kuvat on otettu reilusti kuuden jälkeen ja aurinko laski jo ennen seitsemää...

Mutta noin 15 joutsenen joukko osui ihan siihen lähelle. Yhden parin parisuhdetanssi oli niin riemukasta katseltavaa, että jaan puolituhruiset kuvat täällä. Hämärässä siis oli syy eikä minussa, ettei kuvista tullut teräviä ;-)

Toivottavasti tavoitat tunnelmaa... Joutsenten pariuskollisuus ja siihen liittyvät tanssit koskettavat minua kovasti.20 kommenttia:

 1. Kuvat ovat upeita! Hämäryydestä huolimatta. Tälläisiä tilanteita näkee harvoin. En ole varma mutta kuvien kirkkauttahan voi säätää kuvankäsittelyohjelmilla, tai en oo varma miten hämäryyteen vaikuttaa voiko varsinaisesti muuttaa, mutta kuvat ovat kyllä upeita näinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pelaguu!

   Hämärä aiheuttaa epätarkkuutta ja kohinaa. Kohinan saa minimoitua kuvankäsittelyllä, mutta menetettyä tarkkuutta saa taikoa pitkään esiin, jos silloinkaan onnistuu. En siksi edes yrittänyt. Nämä saavat kelvata :-)

   Poista
  2. Opeat kuvat. Minusta näissä on juuri se aito tunnelma mikä tuolla hämäryydessä tulee ollakkin. vaikka voisit kuvaa muokata kirkkaammaksi, menettäisit siinä paljon enemmän.

   Poista
  3. Kiitos, Tuula!

   Koitan olla tyytyväinen näihin :-)

   Poista
 2. Hieno hetki joutsenilla ja sait siitä upeita kuvia!

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu!

   Eivät kuvat kestä suurentamista juurikaan, mutta elämys näkyy, se on tärkeintä :-)

   Poista
 3. Onnenhetket olet tallettanut hienosti kuviksi. Voin kuvitella myös äänet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaksi pitivät kovastikin ääntä :-)

   Ihmisen näkökulmasta tuo toisen joutsenen takana mutusteleva kolmas joutsen näyttää hassulta. Se ei selvästikään koe olevansa kolmas pyörä ;-) Jos ihmiset kuhertelisivat muiden näkösällä noin estotta, kukaan ei olisi kuin kotonaan siinä kuhertelevan parin lähietäisyydellä ;-)

   Poista
 4. Wau! Oli varmasti hienoa katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella koskettavaa... Tunsin olevani aitiopaikalla.

   Poista
 5. todella kaunis ja liikuttava kuvasarja

  VastaaPoista
 6. Hieno kuvasarja. Oikeastaan en hämäryyttä sen kummemmin ihmetellyt. Jotenkin se kuuluu suomalaiseen syksyyn ja vähäisestä valosta huolimatta olet onnistunut kuvauksessa erinomaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Between!

   Kun kuvia katsoi 100% suurennoksena, töhry oli melkoista. Onneksi se ei hyppää silmille näin paljon pienennetyssä kuvassa. Fiilis pääsee vielä pääosaan :-)

   Poista
 7. Oi kuinka viehättävää! Suukko ja niiaus vielä lopuksi. Rakkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän se oli - vimpan päälle uskollista rakkautta :-)

   Poista
 8. Joutsenet ovat ihania...niitä jaksaa katsella loputtomiin :-)

  VastaaPoista
 9. Hienoa päästä näkemään jotain tuon kaltaista!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)