sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Porista se alkoi - loma siis 💖

Maanantai on yhden yön pÀÀssÀ. EnsimmÀinen työpÀivÀ viikkoon. Mennyt loma tuntuu ihanalta ikuisuudelta muussa todellisuudessa, vaikka sen aikana syntyikin paljon toiveita ja tarpeita monen asian tekemisestÀ tai aloittamisesta. Tavallaan tekemisen mÀÀrÀ lisÀÀntyi lomailemalla ja arjesta irtautumalla. EikÀ vain niin, ettÀ tekemisen tarvetta syntyi lomailun vuoksi, vaan enemmÀnkin niin, ettÀ oli aikaa ja kykyÀ havainnoida oman elÀmÀn kokonaisuutta. Piilotoiveet ja -tarpeet ponnahtivat pintaan. HyvÀ niin.

VielÀ on kesÀlomankin kuvia ja tarinoita purkamatta, mutta ne odottavat kyllÀ totuttuun malliin. NÀitÀ tÀmÀn loman kuvia ja tunnelmia puran taas arjen mahdollistaman rytmin mukaan.

Porista aloitettiin. Olemme perheen kanssa mökkeilleet Siikarannassa vuonna nakki ja keppi mahdottoman kylmÀnÀ ja sateisena kesÀnÀ. YyterissÀ yövyimme pari vuotta sitten. Itsekseni olen kÀynyt YyterissÀ kerran. Nyt viivyimme Porissa kaksi yötÀ, yhden yön Reposaaren Siikarannassa ja toisen YyterissÀ. Siikarannan leirintÀalue oli matkailuautoilijalle mykistÀvÀn upea kokemus. Paikka merinÀköalalla auringonlaskun suuntaan oli aivan luksusta!


SillĂ€ aikaa, kun mies haki meille ravintoa, me rentouduimme Pixie-koiran kanssa hammockissa. Kevyt retkeilyriippumatto on helppo kantaa mukana ja ripustaa puihin. Olipa mainio (oma) idea ottaa se mukaan 👍.



Rannalla uiskenteli paikallisen kalastajaveneen lisĂ€ksi runsaasti joutsenia. 





VÀlillÀ piti nukkua lomasta huolimatta.


Ja aamulla paikalla oli jÀlleen runsaasti kyhmyjoutsenia.


Kaikkien onnen tuulahdusten vÀlissÀ mietiskelin, miten parantaisin oman elÀmÀni laatua. Jos en pian tee muutoksia, joiden seurauksena elÀmÀni on nautinnollisempaa ja rikkaampaa, niin milloin sitten?

Ristiriitaisista vĂ€lifiiliksistĂ€ huolimatta lomareissu oli ehdottoman ilahduttava ja voimaannuttava. Ihanaa lokakuun alkua! TehdÀÀn hyviĂ€ jatkosuunnitelmia 💖.

10 kommenttia:

  1. Potkua uuteen viikkoon loman jÀlkeen ja lokakuuhun.

    VastaaPoista
  2. Peukutan toivotuille ja itse pÀÀtetyille muutoksille. Virtaa ja virkeyttĂ€ loman jĂ€lkeiseen arkeen ♡

    VastaaPoista
  3. Ihanan paljon joutsenia. Aloin miettimÀÀn, ettÀ olenko ikinÀ nÀhnyt tuollaista mÀÀrÀÀ joutsenia ja ei nyt heti ainakaan tullut mieleen. Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, rouva Kepponen!

      Muuttojen yhteydessÀ oikeassa paikassa voi nÀhdÀ huikeita parvia. NÀmÀkin odottelivat selvÀsti muutolle lÀhtöÀ.

      TÀÀllÀ kuvia vielÀ isommasta joutsenparvesta: https://luonnonluomaa.blogspot.com/2020/10/laulujoutsenia-ja-hanhia.html

      Poista
  4. Niin, muutosten teko elÀmÀssÀ voi olla vaikeaa. Olen itsekin miettinyt sitÀ. Mutta kuitenkin elÀn tÀllÀ hetkellÀ melko itseni nÀköistÀ elÀmÀÀ. En vÀlitÀ niin paljon muiden mielipiteistÀ. TÀmÀ on tullut iÀn mukana, ei tietoisena toimena. Upea loma sinulla ollut. Mukavaa työviikon alkua sinulle!

    VastaaPoista
  5. Oi, tuttuja maisemia! Ovat kuulemma mejÀn vakimökkiin tehneet terassin tÀnÀ syksynÀ. Siihen seiskaan, mikÀ on ihan rannassa. SiellÀ me aina ollaan, kerran oltu nelosessa ku tuli sellanen extempore-reissu. Niin ja ekalla kerralla jossain kympissÀ, jolloin ihastuttiin paikkaan niin ettÀ ollaan toistakymmentÀ vuotta joka kesÀ kÀyty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NĂ€in sen terassin! KyllĂ€ siellĂ€ kannattaa kĂ€ydĂ€ asustelemassa đŸ„°.

      Poista

Kiitos kommentistasi!