keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Leppäkertun kautta jaksamiseen

Eduskuntavaaleihin osallistuminen oli mahdottoman upea juttu! Ikinä ennen en ole panostanut toisen ihmisen kampanjaan yhtä paljon, kerrankin olin oikea tiimiläinen :-) Fiilis siitä, että olen osallistunut johonkin merkittävään on huikea. Tämä taisi olla poliittisen elämäni korkein ja huikein kohta.

...

Eilen itketti kovasti, kun päätin jättää politiikan - ja ihanat ihmiset sen myötä - taakseni. Tänään menee jo vähän paremmin. Pitäisi lakata ikävien ihmisten kommenttien kelaaminen mielessään. Ei siitä mitään hyvää synny.

Kevään ensimmäinen leppäkerttu odotteli rappusilla :-)


Positiivista pääsiäisen aikaa sinulle. Muista, ettei muiden sanomisia kannata kuunnella kovin tosissaan. Ehkä vain silloin, kun he puhuvat oikeasti ihan asiaa :-)

Edit 18.4.2019 - poistettu tekstiä ulkopuolisten antamasta ikävästä palautteesta.

11 kommenttia:

 1. Tuo on yksi asia, miksi minusta ei ole mihinkään aatteelliseen toimintaan. Se toisinajattelijoiden vihaoksentelu. Hyi. Facessakin välillä tykkäilen poliittisista kannanotoista, mutta en pyynnöstäkään tykkää kenenkään poliitikon sivusta. Henkilökohtaisesti jotain seuraan. Likaista peliä tuntuu olevan politiikka.

  Viikonloppuna näin kanssa kevään ekan leppikseni, joskus on tullut paljon aiemmin bongattua. Varmaan, kun sitä koirien kanssa liikkuu, niin menee sen verran kovaa (etenkin nyt, kun on kiinnipitoaika) ettei ehdi tutkailla ympäristöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jotenkin järkyttävää, että tutut, fiksuiksi luulemasi ihmiset, jotka ovat olleet oikein mukavia, muuttavat käyttäytymistään hetkessä toiseksi. Yksi ei yritäkään pidätellä vihaisia mielipiteitään. Toinen pidättelee ja poistuu paikalta selvästi hammasta purren.

   Poista
 2. Ihana leppäkerttu! Minäkin olen ollut vuosia sitten vaalitiimissä mukana ja kyllä se oli hienoa hommaa. Niin innostavaa! Ja ehdokas pääsi vielä läpi. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sujuva yhteistyö ja yhteinen tavoite on aina inspiroivaa :-)

   Poista
 3. Rentouttavaa ja Hyvää Pääsiäistä.

  VastaaPoista
 4. Leppäkertut ovat ihania pikku vipeltäviä.
  Hyvää Pääsiäistä.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)