sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Kevättä ja kurkia viikonlopussa :-)

Vauhdikkaan viikon jälkeen ehdin viikonloppuna taas myös kuvaamaan. Luonto elää juuri nyt niin kiivaan uusiutuvaa vaihetta, että sinne pääseminen tekee vain niin hyvää. Kuvaamalla saa parhaat tai ainakin melkein parhaat näkymät talteen kertausta varten :-)

Lintuja näyttää olevan päivä päivältä enemmän. Tänään varmistuin siitä, että pihalla todellakin häärii pieni parvi peippoja. Myös kevään ensimmäiset kanadanhanhet uivat näköpiiriini juuri tänään.

Ja ne leskenlehdet... Niiden löytäminen tuntuu aina yhtä hyvältä kevään alussa :-) Maailman kauneimpia kukkia juuri silloin.

Alaselkä on kipeytynyt ja jumiutunut ikävästi. Google neuvoo siihen kylmää, mutta minun kipuni äkiintyvät kylmästä, joten seuraan omia tuntemuksiani ja menen saunaan. Huomenna nähdään, kuinka onnistunut (tai ei) valinta se olikaan.

Ihan tasapainon vuoksi yläselkäkin on jumissa. Olen pari päivää venytellyt hellästi ja pitänyt kroppaa mahdollisimman paljon liikkeessä. Ja tietenkin olen yrittänyt auttaa tilannetta tulehduskipulääkkeillä. Viime yö meni silti hieman pipariksi. Jospa saunan lämpö rentouttaisi jumittavia lihaksia.

Pelloilla näkyi muunmuassa kurkia... :-)


8 kommenttia:

 1. Kurjet on ihan yhtäjalkaa menossa :)
  Toivottavasti selkä tokenee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on kaukaa, mutta sitäkin rytmikkäämpi on tuo meno :-)

   Yöllä olkapää oli sitten kuitenkin se armottomin, joka herätti unesta ihan väkisin.
   Tänään olen jatkanut kehoni huoltamista työn ohessa.
   Ehkäpä tämä tästä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tilanne oli herkullinen, vaikka välimatkaa oli vähän liikaa.

   Kiitos toivotuksista, vielä on monta ruumiinosaa onneksi ihan käyttökelpoisena :-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)