perjantai 3. joulukuuta 2021

Muistoja: Konnevesi 2015

Harmaa aika kannustaa palaamaan niihin juttuihin, jotka ovat jääneet vähän kesken.

Löysin kuvia peräti vuodelta 2015, jolloin lomailimme vuokramökillä Konnevedellä. Tytär oli koko kesän kesätöissä, poika pääsi mukaan mökkilomalle. Täytyy jossain vaiheessa omia muistoja varten kaivaa esiin tieto siitä, missä oikein oleilimme ja millä koskilla kävimme. Tämä oli kuitenkin muistaakseni aika lähellä mökkiämme, poika jaksoi kalastaa 💖


Mökki oli melko lähellä rantaa ja muistaakseni olimme sisätiloihinkin ihan tyytyväisiä. Joskus myöhemmin lomailimme miehen kanssa mökissä, jonka makuuhuoneessa ei ollut kokonaisia seiniä. Tai siis yksi seinä oli vajaa. Siitä ei mainittu jostain syystä myyntiesitteissä. Onneksi olimme matkassa kahden eikä suora yhteys olohuoneeseen haitannut kovin paljon. Mutta se oli siis ihan eri mökillä.

Ihana sammakkokin on nähty tuolla reissulla 💖


Ja pieni sisilisko lintutornin luona.

En ole yhtään aamuihminen, mutta tämän aamuhämyn sain kameraan. Sitten menin taas nukkumaan 🥰.Nyt olisi hyvä hetki alkaa suunnitella joulun vieton ohella kevätloman ohjelmaa. Ehdotuksia? Matkailuautolla lähdemme huhti-toukokuun vaihteessa viikoksi liikenteeseen.

6 kommenttia:

 1. Konnevesi on kaunista seutua. Parhaiten sen näkee järveltä käsin, joko veneellä tai kanootilla.
  Silloin kun meillä oli matkailuauto, niin käytiin kevätkesällä usein Ahvenanmaalla. Valkovuokkoja ja esikoita kukkivat metsät ja ihan alkukesän vihreys puissa. Ja oli rauhallista kun turistisesonki ei vielä ollut alkanut.

  Saitko kuvat liitettyä ihan normaalisti kun teit tätä postausta? Yritin tänä aamuna aloittaa uuden postauksen, mutta blogger ei huoli kuvia. Lataa kyllä, mutta kuva ei siirry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!

   Kuvat siirtyivät ihan normaalisti.
   Blogger oikuttelee aika epäjohdonmukaisesti.
   Kaikilla ei ole samoja ongelmia.

   Poista
 2. On ihana, kun voi ottaa kuvia, pääsee palaamaan muistoissaan hyviin hetkiin.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)