maanantai 14. helmikuuta 2022

Ihanaa ystävänpäivää ja sukka-arvonnan tulokset

Ihanaa ystävänpäivää!

Laiskistuneena en ole tänä vuonna (enkä viime vuonnakaan) ollut aktiivinen ystävänpäivätervehdysten lähettäjä. Aikaa on olevinaan kovin vähän ja facebook, jonka kautta ennen oli niin helppo lähettää ystävänpäiväterveiset kaikille ystävänmielisille, vilisee nykyään niin paljon kaikkia toivotuksia, etten arvaa sinne tällaisina aikoina piipahtaa ollenkaan. Olen päättänyt luottaa siihen, että ystäväni tietävät minun arvostavan heitä aina. Jos olet ystäväni, muttet tunne tätä arvostustani arkielämässä, ilmoita siitä minulle. Silloin minun pitää hieman petrata 💖.


Ripelankasukka-arvonta on suoritettu mieheni ystävällisellä avustuksella. Kiitos kaikille osallistumisesta! Lämmittää mieltä, kun sukat kelpaavat eteenpäin 😊.


Vasemmanpuoleiset kokoa 37-38 olevat sukat voitti arvonnassa Salli ja oikeanpuoleiset kirjavat sukat kokoa 39-40 voitti Beate! Lämpimät onnittelut 🥰. Laitan voittajille vielä viestiä sähköpostilla/blogin kautta oikean postiosoitteen varmistamiseksi. Postiosoitteet voi lähettää minulle osoitteeseen luonnonluomaa@outlook.com.


Meille on luvattu kehnoa keliä tälle viikolle. Arvostan jälleen kerran sisätöitä ihan kovasti. Kroppa kaipaisi jotain isompaa liikuntaa, sillä selän jumi on levinnyt nyt myös kylkiin. Eiliset lumityöt eivät helpottaneet tilannetta, jotain muuta pitäisi keksiä. Meillä on töissä käytössä mainio etädigitaukojumppaohjelma, joka aktivoituu minulla muistaakseni 1,5 tunnin välein. Se pompsahtaa ruudulle - ikävän usein juuri kesken palaverin, jolloin on vaikea revittäytyä jumppaamaan ja seuraamaan palaveria yhtäaikaa.


Talvista viikon jatkoa! Päivä sen kuin pitenee!

11 kommenttia:

  1. Ihanaa päivää sinulle <3
    Kauniita sukkasia, molemmat omalla tavallaan <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susanna ja mukavaa ystävänpäivän iltaa. Laitoin sinulle mailia. 🙋‍♀️😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Beate!
      Sukat lähtevät matkaan heti, kun sopivat kirjekuoret löytyvät 👍

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, Salli!
      Sukat lähtevät matkaan heti, kun sopivat kirjekuoret löytyvät 👍

      Poista
  4. Onnea sukkien voittajille!
    Keli ainakin Helsingissä on tällä hetkellä ka-ma-la! Onneksi saa olla sisällä. Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Stansta!
      Keli ei hyväile hämäläisiäkään. Ehkäpä tämä tästä?

      Poista

Kiitos kommentistasi!