keskiviikko 15. elokuuta 2018

Kynitty koira ja syksyn suunnittelua

Koira joutui luopumaan suuresta osasta karvojaan kesäksi. Helle painoi lopulta niin paljon, että kaikkein järkevintä oli helpottaa otuksen oloa vähentämällä turkin paksuutta runsaasti.

Saksilla leikkasin enkä ole edes mitenkään erityisen kätevä käsistäni. Jälki on pitkästä tuhrustelusta huolimatta sen mukaista ;-) Mutta koira tykkäsi. Olo tuntui viilenevän aivan huomattavasti, vaikkei kaikkea karvaa poistettukaan.
Häntä on kreppikiharalla uimaretkien jäljiltä :-) Ja turkissa on muutenkin kaikenlaista roskaa, sillä uimaretken jälkeen täytyy ehdottomasti aina kieriskellä maassa selällään ja muka kuivattautua ;-)

Riittävä luontoaika auttaa jaksamaan kummasti myös 'luonnottoman' elämänvaiheen yli. Nyt en ole ehtinyt luontoilemaan, mutta olo on edelleen hyvä ja kesän valokuvien läpikäyminen pitää olon vieläkin luonnonläheisenä :-)

Minulla on aikaa lomailuun myös syksyllä ja aionkin ottaa syys-lokakuun aikana ihan omaa aikaa ja häipyä jonnekin luonnon rauhaan. Onko sinulla hyviä ehdotuksia syyslomapaikaksi?23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you very much, Francisco!

   Vacation is over for now, but new vacation days are waiting for me later this autumn :-)

   Poista
 2. Suloisuus ei yhtään vähentynyt karvojen mukana. Kesän helteet ovat olleet koettelemus koirille. Varsinkin syksyllä on kotimaasta helppo löytää luonnonrauhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri!

   Kotimaa on mielessäni. Lämpöiseen olisi mukava matkustaa, mutta kuvaan jostain syystä kaikkein mieluiten ihan kotimaan upeita maisemia, eläimiä ja muita yksityiskohtia.

   Poista
 3. Kaunis hän on kynityssä asussaan:) Kyllä helle koetteli meidänkin karvaturria, ei leikattu karvoja, mutta nyt on menossa omakohtainen karvanlähtö.

  Kauniita paikkoja on syyslomalle paljon, miten olisi Pohjois-Karjala? Koli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minttuli!

   Erinomaisia ehdotuksia - laitanpa nuokin korvan taakse :-)

   Poista
 4. Häntä hienosti korostuu, kun muu turkki on vähemmän runsas :) Kyllähän ne jotku eläinlääkäritki suositteli turkin ajelemista, kun oli niin helteistä. Meillä on helppoa kun on nahkakoirat, viilennyskin onnistuu kätevästi vaan suihkuttelemalla vettä tai pukemalla märkä pusakka päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No häntää ei tosiaan karsittu millään tavoin :-) Se todellakin korostuu tässä valikoituneessa karvan harvennuksessa.

   Poista
 5. Tykkäsi varmasti uudesta kevyemmästä lookista. :)

  VastaaPoista
 6. Täytyy sen verran korjata, että mies parturoi korvat, tassut ja takamuksen :-) Koiralta siis :-)

  VastaaPoista
 7. Such a cute looking pup you have. These are some very lovely candid photos you took of him. Thanks for the share, hope you have a fantastic rest of your day. Keep up the posts! Great photos.

  World of Animals

  VastaaPoista
 8. Nyt hän näyttää pikkiriikkiseltä shiba inulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :-)
   Oli ihan uusi koirarotu minulle, joten piti oikein googletella sitä :-)

   Poista
 9. Onpa söpö! :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)