lauantai 4. elokuuta 2018

Olo on kuin voittajalla :-)

Olo on kuin voittajalla - tai tuolla kuvan sääksellä parin vuoden takaa, kun oli saanut vahingossa matkaansa kaksi isoa kalaa ;-) Toki tuo bonuskala tippui pian kyydistä, kun ei ollut kynsissä kiinni. En tiedä, hoksasiko sääksi ollenkaan lottopottiaan tässä vaiheessa - tai milloinkaan ;-)


Loma on sujunut todella rentouttavasti ja sitä on vielä pari päivää jäljelläkin. Loma ei ollut hyvä, koska oli helteitä, vaan niistä huolimatta.

Olen suunnitellut taas jatkavani hyvää elämää työn alkamisen jälkeenkin. Melkein joka kesä teen tämän saman päätöksen ja aina se parantaa elämän laatua parin pykälän verran :-)

Perinteiseen tapaan, olen kolhinut itseäni kunnolla loman(kin) aikana. Jalassa mollottaa mahtava mustelma vuorovaikutustilanteesta veneen kanssa (yritin poistua siitä). Ja vasemmassa käsivarressa pienempi, mutta napsakka mustelma limsapullosta ;-) Mutta näillä mennään.

Lomareissun aikana pihan vaahterasta on katkennut iso oksa jalkakäytävän - ja kai myös autotien päälle. Joku on sen sahannut meidän tontillemme mahtuvaksi - kiitos hänelle. Puu näyttää siltä, ettei tämä jää viimeiseksi lähiajan vaurioksi, joten täytyy viimeistään maanantaina anoa kaupungilta lupaa sen kaatamiseen. Parempi kaataa puu halliten kuin vaarantaa ohikulkijoita sen vuoksi.

Helteet ovat laantumassa - ihanaa niin :-)

14 kommenttia:

 1. Upea kuva! Onneksi helteet ovat helpottaneet! PS. Ukonilma on nyt päällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne!

   Meilläkin rymisteli eilen vielä jonkin verran. Tänään onkin ollut jo selvästi viileämpää, ei silti viileää, vaan ihan sopivaa :-)

   Poista
 2. Jippii..olisikohan nää kovat helteet vihdoin ohi. Mahtava sääksi kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sami!

   Ainakin meille luvataan loppuviikoksi taas kuumaa. Etelä-Euroopan superhelteisiin verrattuna olot jäävät varmasti kuitenkin inhimillisiksi.

   Poista
 3. Mahtava kuva. Kolut taitaa kuulua meidän ominaisuuteen. Aina sattuu mutta ei onneksi pahasti. Meikän jalat ja kädet ovat jatkuvasti mustelmilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Matti!

   Jotkut silti kolhivat itseään enemmän kuin toiset. Minä taidan kuulua siihen aktiivikolhijoiden lohkoon ;-) Onneksi suurimman osan vuodesta voi huoletta käyttää peittäviä vaatteita eikä kolhukimara näy ulospäin ;-)

   Poista
 4. Hieno tilannekuva!
  Tekevälle sattuu 😯 Minulla jäi pikkurilli kahden ison kiven väliin ja turposi, keskisormeen tuli saksista rakko ja peukaloon pari lisää mehumaijan kuumasta höyrystä. Kaikki tietenkin samassa kädessä samaan aikaan 😅. Olen yrittänyt suojella niitä mätäkuun pöpöiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Häivähdys!

   Haavojen ja kolhujen huoltaminen ja suojaaminen on nyt tosiaan ihan ensiarvoisen tärkeää. Satutin kesäkuussa jalkani ja sen paraneminen ei sitten tapahtunutkaan ihan helposti ja itsestään. Nyt on kuitenkin kuuman lisäksi vielä kosteaa.

   Poista
 5. Huikean hieno kuva. Voi ei! Toivottavasti kolhut paranevat pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu!

   Mustelmia nämä onneksi vain. Ja nyt kun mainitsit nopeasta paranemisesta, muistinkin, että minullahan on tyttäreltä saatu apteekkisalva (https://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/TROMBOSOL-FORTE-emulsiovoide-50-g) mustelmien nopeampaan paranemiseen. Ihan olin unohtanut. Se on ainakin ennen toiminut hyvin ja nopeuttanut mustelmien paranemista huomattavasti.

   Poista
 6. Um grande momento fotográfico.
  Um abraço e bom Domingo apesar das temperaturas escaldantes.

  Andarilhar
  Dedais de Francisco e Idalisa
  Livros-Autografados

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Francisco!

   Your weather seems to be much warmer than ours.
   Hope you can cope with the warmth!

   Poista
 7. Tekevälle sattuu, tulee mustelmia ja kolhuja.
  Meillä ei myrsky ole vielä riehunut eikä oo pahemmin satanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta, että jos mitään ei teksisi, ei varmasti kolhujakaan tulisi samassa määrin.

   Toivottavasti vältytte myrskyiltä ja tulvilta!

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)