sunnuntai 26. elokuuta 2018

Auringonkukkia ja niiden kavereita :-)

Harvoin on näin 'kiirettä' jo tähän aikaan vuodesta. Tällä kertaa yksityiselämä 'työllistää' jo heti kesälomien jälkeen. Ei siis mitään vapaa-ajan ongelmia ;-)

Erilaisista elämänvaiheista voi päättää nauttia, oppia ja kehittyä. Tai sitten voi tyytyä rasittumaan, uhrautumaan ja/tai kärsimään. Tykkään enemmän noista ensimmäisistä vaihtoehdoista ja pyrin toimimaan niiden mukaisesti :-)

Lauantain luontoreissu kohdentui ensisijaisesti perinteisille suppismetsille. Vaikka arvasin, ettei sieltä löydy mitään, lähdin matkaan positiivisen tunnelatauksen perässä. Ja fiilis tuli. Kera muutaman hirvikärpäsen, joihin reagoin liioitellunkin tunteikkaasti. Kuten tavallista ;-)

Paluumatkalla ohitin pellon, jonka reunoilla kasvoi auringonkukkia. Pysähdyttyäni kuvaamaan niitä, huomasin pian, kuinka erilaisia kaikki yksilöt olivat. Ja kuinka paljon erilaisia öttiäisiä niissä viihtyikään! Hurmaava joukkio :-) Olipa hyvin käytetty lauantaiaamupäivä. Ihanaa elokuun loppua!


12 kommenttia:

 1. Upea kukka ja mahtava ötökkä magneetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tuhdeimpia ötökkäkuvia en edes viitsinyt ottaa. Tosin paljon niissä oli oita pienen pieniä öttiäisiä ja kauemmas kukat näyttivät aivan priimoilta :-)

   Poista
 2. Kukkaista iloa elämään! Kiire on oikeastaan aika turvallista, sinulla on yleensä tiedossa mitä juttuja pitää tehdä, järjestys on vaan hakusessa. Se on melkein pahempi kun ei tiedä mitä tehdä? Tai ei voi vaikuttaa pätkääkään siihen mitä täytyy tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on käynnissä sekametelikiire, jossa aikatauluja eikä tehtäviäkään osaa ennakoida. Ja aina unohtuu jotain. Mutta aika aikansa kutakin :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Näitä auringokukkareunuksia on ollut tänä vuonna muillakin pelloilla. Aivan ihanaa simän iloa :-)

   Poista
 4. Auringonkukka on kyllä niin kaunis ja puoleensa vetävä...niin ihmisiä kuin ötököitäkin!

  VastaaPoista
 5. Lindos estes belos girassóis e muito bem fotografados.
  Um abraço e continuação de boa semana.

  Andarilhar
  Dedais de Francisco e Idalisa
  Livros-Autografados

  VastaaPoista
 6. Aurinkokukat ovat ehtineet kukkia hienosti tänä kesänä.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)