sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Hyvää elämää Ja Kirsin koiranpentuja

Hyvän elämän määritelmäni elää jatkuvasti. Mukautan sitä todellisen elämäni rytmiin ja siinä onkin tekemistä.

Minun hyvän elämäni ei tarvitse välttämättä tuottaa muille iloa ja positiivisia elämyksiä. Pahoittelen, mutta se on vain niin. Tämä on minun ainoa elämäni ja pyrin elämään sitä parhaan kykyni mukaisesti. Jos minulla olisi käytössäni useampi elämä, pyhittäisin varmasti muutaman niistä teille kaikille ja joillekin aivan erityisesti.

Nyt mennään kuitenkin yhden elämän taktiikalla ja se pitää pitää mielessä.

Minun hyvään elämääni kuuluu kuitenkin lähimmäisten arvostaminen, auttaminen ja tukeminen. Toki aina niissä rajoissa, missä kulloinkin pystytään kulkemaan. Joten en ohita teitä, vaikka pidänkin itseni viime kädessä etusijalla. Onneksi te itse pidätte itsenne etusijalla, ettekä ole riippuvaisia vain minun valinnoistani ja toimistani 💝.

Minulla on se etu puolellani, että olen kasvattanut kaksi lastamme jo täysi-ikäisiksi aikuisiksi. Voin luottaa myös heidän harkintakykyynsä, vaikka olenkin tiiviisti sparraamassa heitä matkalla eteenpäin. Minulla on hyvä mahdollisuus keskittyä vihdoin myös itseeni.

Läheisistä huolehtiminen johonkin rajaan asti kuuluu myös minun hyvään elämääni. En ole valmis mihin vain ja toteuttamaan muiden villejäkin unelmia. Koen, että juuri nyt voin keskittyä omiin unelmiini ja jopa toteuttaa niitä. Onneksi puolisoni on kanssani samaa mieltä 💖.

Tämä liittyy ikuisuusaiheisiini perheestä, hyvästä elämästä ja vastuullisuudesta. Minulla on ollut äitini kanssa näistä todella erilainen näkemys kautta aikojen. Hän on sodan jälkeisen ajan lapsi, minä olen syntynyt jo ihan erilaiseen maailmaan. Omat lapseni ovat jo niitä milleniaaleja, joista työelämässä supistaan touhukkaasti ja jopa hieman pelokkaasti.


Tämän päivän aktiviteetteihin kuului sienimetsässä käynti, sienten käsittely (kuivaamista varten) ja formulakisojen seuraaminen. Vauhdikas päivä siis 😉.

Illalla kävin läpi vielä Kirsin koiranpentujen kuvia. Niitä riittää vielä...10 kommenttia:

 1. Suloiset koiranpennut ja ihanat kuvat olet niistä onnistunut nappaamaan.
  Kirjoitat taas niin viisaita ja ajatuksia herättäviä asioita, että voisin allekirjoittaa niistä jokaisen.
  Mukavaa päivää sinulle Susanna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina!

   Koiranpentujen kuvaaminen oli hikistä puuhaa minulle ja kahdelle muulle aikuiselle, jotka keräilivät pentuja kasaan 😂. Mutta se oli myös antoisaa, riemastuttavaa ja kiitollista puuhaa 💝.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Anne, ihania ja niin terveen touhukkaita uniensa välillä 💝.

   Poista
 3. Tähän ikään olen elämässäni joutunut monesti asettamaan muiden tarpeet etusijalle. Minäkin olen tiedostanut, että on vain yksi elämä ja tässä elämänvaiheessa katson lopulta olevani oikeutettu tietynlaiseen itsekkyyteen.

  Kerrassaan suloisia koiranpentuja. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Seita, ihania ovat 🥰.

   Ja erinomaisesti sanottu.

   Poista
 4. Kyllä osaakin olla suloisia. Ihan varmasti vauhtia piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes!

   Pennut ovat löytäneet jo tulevat kotinsa ja niistä vain yksi jäi kenneliin lauman jäseneksi. Nyt vauhtia riittää eri-ikäisten koirien laumassa 🥰.

   Poista
 5. Voi miten suloisia koiranpentuja! Saisinpa koiran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdottoman ihania ja suloisia ovat, onnekkaita ovat heidän uudet perheensä 😊.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)