keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Hyvä päivä ja metsäkauriit

Uusi rytmitys vanhempien kanssa lisää selvästikin voimavarojani. Siinä on eroa, elääkö koomaväsymyksessä joka toisen vai joka kolmannen viikonlopun. Lisäksi aion jatkossa varata Lahti-viikonloppuihin yhden loma- tai vapaapäivän. Silloin pääsen myös itse viettämään viikonloppua. Tiedän, että kaikki sukulaiset eivät tästä harventuneesta tahdistani ole riemuissaan, mutta minun on tyydyttävä siihen, mihin pystyn ja jaksan.


Äidin edunvalvoja soitti minulle ennen kuin minä ehdin soittaa hänelle. Se oli helpottava puhelu! Sain useammankin käytännön asian selvitettyä samassa puhelussa. Ehkä tämä tästä 👍.


Tämän päivän työrupeama jäi positiivisen puolelle ihan kunnolla. Pääsin jopa lopettelemaan työpäivän ihan ajoissa ja jaksoin sen jälkeen lähteä ulos ulkoiluttamaan kameraa.

Päivä oli upea aamusta iltaan. Oli ilo päästä kävelemään kevääseen. Kamera oli mukana varmuuden vuoksi. Aina, kun lähtee matkaan ilman kameraa, harmittaa niin vietävästi. Kuvattavaa on olevinaan silloin vaikka kuinka paljon.


Tänään näin ihan päivän valossa metsäkauriita 💖. Näin ensin jonkin ruskean liikkuvan matalana. Epäilin rusakkoa (joka sekin olisi ollut ihan mukava kuvattava), mutta urospuolinen metsäkauris kaikkine sarvineen sieltä lähestyi. Myöhemmin perään lähti myös naaras.
Ja sitten naaras.Tähän päivään mahtui monta mukavaa kokemusta. Näin myös käpytikat, mustarastaan ja punarinnan. Kyllä se kevät on vain täällä, vaikka vähän myöhässäkin 💖.


Levollista ja lempeää pääsiäistä!

14 kommenttia:

 1. Levollista ja lempeää pääsiäistä myös Sinulle - kauniit kuvat metsäkauriista !

  VastaaPoista
 2. <3
  Hienoja metsäkauriskuvia.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat, vaikka talvi ei enää nyt houkutakaan. Meiltä lähti taas lumet, onneksi.
  Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina!

   Eipä lumi ja talvi houkuta minuakaan, mutta kauriit päättivät oleskella juuri tuollaisten aurauskasojen luona.

   Poista
 4. Hienot kuvat!
  Kuulostaa mukavalta, että äitisi edunvalvonta selkenee. Helpottaa sinuakin.
  Pikkulinnut kertovat, että kyllä kevät etenee. Minäkin olen nähnyt punarinnan parina päivänä. Ja voi sitä upeaa peipposten ja mustarastaiden konserttia, joka ulkona nyt on.
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kauriita on aina kiva nähdä ja bonuksena punarinta. Sananlaskun mukaan on enää vähäsen kesään. Västäräkkejä on tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Västäräkkejä on ole yhtään vielä tavannut. Eilen oli ensimmäiset lokkien kuulohavainnot ja tänään ensimmäiset näköhavainnot.

   Poista
 6. Kuulostaa siltä, että asiat helpottuu <3 arvostan sun huolenpitoa vanhemmistasi.
  Laihan olonen tuo uroskauris, toivottavasti pulskistuu kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, RH!

   Toivotaan uroolle kaikkea hyvää ja ihan parasta 🥰.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)