torstai 12. toukokuuta 2022

Kevään ja taiteen iloa 🥰

Kyllä on mahtavaa, kun ulkona riittää valoa aamusta iltaan ja melkein kaikki lumikin on sulanut pois. Tuo jälkimmäinen on aivan erityisen tärkeää, ihan liian kauan lumi möllötteli maassa tänä keväänä. Metsässä on onneksi nyt pääosin sulaa ja siellä pääsee taas kirmailemaan. Tai sitten kävelemään ihan normaalisti. Liikunnan määrä on minulla kohonnut moninkertaiseksi talvipäivistä. Täytyykin ensi talvea varten kehittää jokin strategia, millä pääkoppaa tuulettavaa ja kroppaa hoitavaa liikuntaa saisi pidettyä yllä pimeydestä ja lumesta huolimatta. Mutta juuri nyt aion nauttia vain tästä keväästä!


Kasnäsin kallioiden taide on tällä kertaa esittelyvuorossa. En malttanut enää niiden kanssa 😂. Piti päästä kertaamaan, millaista ihanaa siellä tulikaan nähtyä. Kuvat ovat täsmälleen siinä järjestyksessä kuin ne on otettu. Siinä se piilotettu logiikka.

Käyn harvoin taidenäyttelyissä, mutta minusta tätä voi kyllä kutsua taidenäyttelyksi. Olin aivan ihastuksissani ja innoissani. Kuvaustekniikka tarvitsee tähän hieman hiomista, mutta eiköhän se pienellä mietiskelyllä onnistu 👍


Ihanaa keväistä loppuviikkoa!

18 kommenttia:

 1. Todella silmiä hivelevä taidenäyttely. Aioin jo kehua yläbannerikuvaasi, mutta täällähän sekin on jo läsnä muita upeita teoksia seuranaan. Tykkään kivistä ja kallioista, joten minut sai näillä kuvilla lumoutumaan.
  Enpä muista aikoihin talvea, jolloin olisin liikkunut näin vähän, kuin menneenä talvena. Liukkautta riitti viikkotolkulla. Tai sitten voimat menivät oman pihan lumitöissä ahertaessa. Vastaisuuden varalle pitäisi ehkä kehittää toisenlaisia liikkumistapoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Between!

   Ihana löytää kalliokaveri!

   Jos keksit jotain mukavaa liikkumisideaa tulevan talven varalle, ilmoitathan minullekin 👍

   Poista
 2. Luonnon luoma taide on aivan omaa luokkaansa ja voittaa kyllä ihmistaiteilijoiden tuotokset - kiitos hienoista kuvista!
  Juuri äsken löysin vielä jäätä purukasan alta, mutta onneksi muuten on jo keväistä. Ekat tulppaanitkin availevat nuppujaan. Pihapuuhissa tulee kyllä liikuntaa riittävästi ja usein iltaisin on kroppa kankeana kaikesta kumartelusta ja kyykistelystä. Mutta talvella - siinäpä se, miten silloin saisi itsensä liikkeelle?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hitunen!

   Talviliikunnan kehittäminen on siis meidän molempien tehtävälistalla :-)

   Poista
 3. Myös täällä ilmoittautuu yksi kivi- ja kallio-entusiasti!
  Olen aina ajatellut, että olen vähän outo, kun haltioidun kivipintojen kauneudesta. Mutta onhan teitä näemmä muitakin :)
  Näitä kuvia katselen varmasti vielä uudelleen. Useammankin kerran. Hienoja.

  VastaaPoista
 4. Upeita taideteoksia. Ja heinosti kuvattu. Ymmärrän hyvin, miten olit iloinen niistä. Sitä joskus miettii, että mitenköhän luonto muovaa taideteoksensa. Esimerkiksi koivun rungosta löytyy sellaisia. Hyvää loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marja!

   Kalliossa kiinnostavaa on kivilajien ja jääkerroksen jälkien ristikkäinen liike. Ja kaikki muukin 🥰

   Poista
 5. Luin taas useamman postauksen kerralla, kun muka jaksoin. Sen halusin kertoa, kun en oikein muuhun nyt kykene. Viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Hei Susanna. Olipa tässä taas venkslausta, että blogger antaa minun kommentoida blogiasi... Toivottavasti tämä nyt onnistuu.
  Upeat kalliot! Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger poisti jo omankin vastaukseni 😂😂😂

   Mahtavaa, että kommentointi onnistui.

   Kalliot olivat upea kokemus!

   Poista
 7. Ihania kuvia! Ei moni välitä kuvailla kiviä, mutta onneksi meitä on muitakin :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)