keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Ihana toukokuu ūü•į.

Olen lomalla. T√§m√§ on minulle aivan mahdottoman t√§ydellist√§ loma-aikaa. Lomafasiliteetit eiv√§t ole ihan huipussaan, mutta luonto ja Suomi on ūüĎć. Ihan mahdottoman upeaa n√§hd√§ Suomen kev√§√§n edistymist√§ t√§h√§n kev√§√§n kannalta kaikkein hektisimp√§√§n aikaan. Kun miss√§√§n ei ole turistirynt√§yksi√§, paikkoja p√§√§see tarkkailemaan melkein alkuasukkaan n√§k√∂kulmasta. Se on mahtavaa!

Ensimmäinen lomakohde oli Porvoossa, toinen Hangossa, sitten siirryimme asioiden tärkeysjärjestyksen mukaan Turkuun ja sen jälkeen pakitimme Kemiönsaareen Kasnäsiin. Tämä viimeisin leirintäalue ei sellaisenaan ole kaikkien huipuinta, mutta ympäristö ja sen mahdollisuudet korottavat tämän paikan korkealle meidän ranking-listallamme.


Eilen kävi kämmi luontopolulla. Reitti oli helppo, joten ei tullut tuijoteltua askelia riittävästi. Oli pientä aikataulupainettakin, joten kipitin tavallista kiivaampaa tahtia. Kompastuin. Polku oli helppo, mutta tyssäsin johonkin juureen tai muuhun vastaavaan. Alla oli kallio ja väliin jäivät kamerat. Onneksi vammat ovat hyvälaatuisia ja selvisin tilanteesta.

Min√§ satutin polveni, rintakeh√§ni, yl√§huuleni ja oikean poskeni. Ilta sujui s√§rkyl√§√§kkeist√§ huolimatta melko huomattavissa kivuissa. Aamulla olo onneksi jo ihan siedett√§v√§, melkein normaali ūüíē


Siirtyminen kotoa muihin virittäviin paikkoihin on auttanut aivan mahdottomasti lomafiiliksen synnyttämisessä. Puhelimeenkin olen suhtautunut sillä asenteella, että lomalls voi pitää taukoa. Nyt voi laskeutua lomaan ja rentoutumiseen ihan täysillä.


Ihana toukokuu ūüėć.


15 kommenttia:

 1. Voi pahus kompuroinnillesi! Toivottavasti paranet pian!!!
  (Vihdoinkin osasin laittaa blogisi StanstaLandian reunassa olevalle listalle niin, että se päivittyy, jee!)
  Aurinkoista alkanutta toukokuuta ja mieluisaa loman jatkoa! :D
  (Menen lukemaan välistä jääneet postaukset, kiitos!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin ja palasin oitis kommentoimaan, että peitosta tuli u.p.e.a.!!!
   Miten ne kukkaneliöt on tehty?
   Voi, ett√§ my√∂t√§koen noita vierailuita vanhempiesi luona. Toivotan niihin voimia, k√§rsiv√§llisyytt√§ sek√§ jaksamista! ♥

   Poista
  2. Kiitos, Stansta!

   Tämä (https://melaniekham.com/daisy-granny-square-crochet-tutorial/) näyttää aika lailla siltä mallilta, jolla tein nuo kukkaset pari vuotta sitten, Ideana muistaakseni useampi pitkä pylväs samaan silmukkaan ja niiden yhdistäminen suppuun yhdellä silmukalla.

   Poista
 2. Toukokuu on varmasti erinomainen ajankohta viettää lomaa kotimaassa. Luonnon herääminen tarjoaa hienot puitteet, eikä todellakaan tarvitse ihmispaljouden keskellä tietä raivata.
  Toivottavasti kaatumisen kolhut parantuvat nopeasti, eikä niistä seuraa mitään ikävää. Ilmeisesti myös kameratarvikkeet säilyivät ehjänä. Niiden hajoaminen olisi sattunut ainakin sieluun ja kukkarolle.
  Antoisia lomahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuun alussa lumi on jo sulanut eteläisestä Suomesta ja luontoon pääsee helposti liikkumaan. Turistikausi ei ole vielä alkanut ja kaikki näyttää silloin ihanan 'tavalliselta'.

   Poista
 3. Voi ei tuota vahinkoa! Toivottavasti pääset vähällä, eikä mitään tylsää jatkoa seuraa.
  On ihan totta, että lomalla pääsee paremmin lomamoodiin, kun lähtee edes vähän jonnekin. Kotona kiusaa aina ne pesemättömät ikkunat tai puutarha tai mikä milloinkin. Tiedät varmasti mitä tarkoitan. Turku ja saaristohoodit onkin ihana paikka lomailla <3 Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Helmi!

   N√§m√§ irtiotot antavat p√§√§kopalle hyv√§n mahdollisuuden irtautumiseen ja rentoutumiseen. Emme ole niin t√§rkeit√§, etteik√∂ ty√∂el√§m√§ p√§rj√§isi viikkoa ilman meit√§kin ūüĎć.

   Poista
 4. Onneksi ei käynyt pahemmin. Aurinkoisia lomapäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sami!

   Yll√§tt√§v√§n v√§h√§ll√§ p√§√§sin. T√§n√§√§n rintalasta alkoi taas valittaa - s√§rkyl√§√§kkeit√§ kannattanee k√§ytt√§√§ viel√§ jonkin aikaa ūüĎć

   Poista
 5. Voi auts! Harmillinen kaatuminen, mutta onneksi pääsit kuitenkin kotiin omin avuin. Toipumista ja levollista viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piipe!

   Paraneminen on alkanut ihan kivasti. Reissu oli kaiken tuon arvoinen ūüĎć

   Poista
 6. Hyvää lomaa. Vastoinkäymisten kautta hyvään fiilikseen (hieman muunneltu sanonta).

  Terkuin orvokki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, orvokki!

   Loma oli mahtava pienist√§ vastoink√§ymisist√§ huolimatta. Isoihin voittoihin tarvitaan monesti my√∂s pienempi√§ tappioita ūüĎć

   Poista

Kiitos kommentistasi!