keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lätkäpeliä ja käpytikka

Eilen säntäsin perheen avustamana töistä tullessa suoraan junalta jäähallille. Pääsin katsomaan HPK-Tappara -peliä aitioon. Vaihtoaika oli vain kuin formulavarikolla konsanaan ;-) Vertaus lienee huono, sillä huomaan olevani hieman kummajainen penkkiurheiluinnostukseni kanssa. Vaan enhän minä mikään vakiomalli ole muutenkaan ;-)

Harjoittelin liikkuvan kohteen - ja ennen kaikkea liikkuvan ryhmän - kuvaamista, kun tilaisuus osui kohdalle. Peli oli kiinnostava ja kerrankin minulla aika sujui nopeasti ;-) Minun aikani kuluu tavallisesti hitaasti - en ole mikään vakiomalli siinäkään suhteessa...

Pelin kuvia näkyy blogissani: Maailmaa linssin läpi. Tuota blogia tulee päivitettyä enää harvoin, mutta lätkäteema ei tuntunut istuvan Luonnon luomaa -blogiinkaan ;-)

Vähitellen omaan pihaan on tullut (tehty) lisää ruokinta- ja odottelupaikkoja linnuille. Omenapuun leikattuun oksaan kiinnitetty kääpä (ylösalaisin, kun muuten eivät linjat kohdanneet) veti heti puoleensa lähellä liikuskelleen käpytikan. Sitä ei käävän ylösalaisin oleminen näyttänyt vaivaavan mitenkään ;-)

Ihanaa viikon jatkoa!


8 kommenttia:

 1. Mun täytyy tunnustaa, että viikolla vähän liian laiskasti käyn täyttämässä lintujen ruokintajuttuja. Tänään muistin ja olen niin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Heino kuva tikasta. Syökä se kääpääkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kvilttaaja!

   Ei varmaan... pistin käävän päälle kranssin kuorrutuksesta jääneitä rasva-pähkinä-kokkareita. Ne kelpasivat :-)

   Poista
 3. Lindo um grande momento.
  Um abraço e continuação de uma boa semana.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)