tiistai 3. marraskuuta 2015

Sähköpöytä ja orava

Aurinko on vilautellut itseään kovasti pilvisen viikonlopun jälkeen. Neljän seinän sisältä työpaikalta olen moisen seikan huomannut ;-)

Työpaikalla piristää uusi työpöytä, joka on sähköpöytä - nousee ja laskee siis melkein minun mieleni mukaan. Tänään oli (melkein) kolme palaveria ja niiden välillä oli ilo tehdä töitä seisoma-asennossa. Selkä tuntuu jo parin päivän jälkeen rennommalta, ihan kuin se liikkuisi (?).

Kollegalla länsisiivessä on sähköpöydän lisäksi tukena seisontamatto, joka on pehmeä tuki jaloille, kun malttaa jättää kengät pois. Kai sillä kengät jalassakin voi seisoskella, mutta kuvittelisin suurimman hyödyn tulevan sukkajalalla. Seisontamaton nim on Stondis. Mainoslauseessa sanotaan, että "Vältä seisomatyön vaarat ja sudenkuopat – Hanki Stondis!" Ihan oikeasti. Mitenkäs sitä nyt menisi esimiehen luokse ja ilmoittaisi tarvitsevansa stondiksen?

Kuvan orava on se pihan kurreista, joka ei ole vielä oppinut aukaisemaan oravien ruokintalaitetta. Mokoma seisoo aina kannen päällä ja ihmettelee, miten pähkinöihin ei pääse käsiksi... ;-) Tässä se loikkii tosin vielä naapurin puissa.

Ihanaa viikon jatkoa!

16 kommenttia:

 1. Ihania oravia! Orava on minun suosikkieläin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura!

   Kiva blogi sinulla, kävin tutustumassa :-)

   Poista
 2. Seisten työskentely välillä tekee varmasti hyvää.
  Söpöiset oravat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan itse olevani luovempi ja tehokkaampi pystyasennossa kuin kulmikkaassa (puhumattakaan että pyöreässä) istuma-asennossa. Varmasti on myös aika henkilöriippuvainen juttu, miten se toimii ja sopii. Minä tykkään :-)

   Poista
 3. Kävis joku älykkö-kurre häntä hieman opastamassa! Vähän sääliksi käyt! Vai stondis...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen välillä jättänyt seisomaalustalle pähkinöitä syötiksi, josko hoksaisi siitä, mutta harakat syövät ne aina nopeasti pois...

   Poista
 4. Stondis kesken työpäivän piristää varmasti!
  Ilmeisesti oravillakin on hajontaa mitä tulee älykkyysosamäärään ja ongelmien ratkaisukykyyn. Niillä ei ole edes vahvaa nokkaa niinkuin tikalla, että vois sen voimin ratkoa pulmat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää se piristävän ;-)

   Vaan eihän jokainen orava voi olla mahdottoman älykäs. Ehkä tuolla oravalla on jokin muu erityislahja ;-)

   Poista
 5. Heh! Jo on matolla nimi:) Jää ainakin mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ;-) Ruåtsalaista alkuperää, näin ymmärsin.

   Poista
 6. Minulla on ihan omatekoinen Stondis. Nimittäin läppäri on niin korkealla Lundia-hyllyssä, että sitä näppäilen seisoen. Pöytäkone on istumista varten. Mutta nuo apuvehkeet minun Stodiksestani kyllä puuttuvat :)

  VastaaPoista
 7. Lindo e muito bem apanhado.
  Um abraço e continuação de uma boa semana.

  VastaaPoista
 8. Söpö orava. Kyllä se vielä jonain päivänä hoksaa...

  VastaaPoista
 9. No onhan nimi keksitty!! :D Varmasti tulee väärin käsityksiä. Hassu orava. Meillä ne menee lintujen ruokintapaikalle. Pitäsköhän sitten olla erikseen oraville etteivät menisi.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)