sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Orava syö - melkein mitä vaan ;-)

Huonosti nukutut yöt ovat viime aikoina kuuluneet vakioasetuksiini. Sinisenä pilkottava taivas ei ole kuulunut mitenkään herätyksiini viime aikoina. Vaan tänään luonto hymyili, kun vihdoin heräsin monen monituisen herätyskellon ääntelyn ja siirtelyn jälkeen. Taivaalla näkyi sinistä :-)

Valoisa päivä kutsuu ulkoiluttamaan kameraa, vaikkei kameran eteen heittäytynytkään mitään erityisen kuvauksellista. Elämyksiä riitti ja iloa pelkästään luonnossa liikkumisesta.

Vuoden pimeimpään päivään on vielä matkaa, mutta muutaman viikon kuluttua päivä alkaa pidentyä hitunen kerrallaan. Kyllä tämä tästä ;-)

Tänään orava kiipeili omenapuussa ja jyrsi syksyltä puuhun jääneitä omenia. Mukavaa vaihtelua varmaan tuohen jyrsimisen lomaan...

16 kommenttia:

 1. Sää oli täälläkin kaunis tänää, en vain ehtinyt kuvausreissulle.
  Akrobaatti aterialla, hauskat kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marliska!

   Tänään on sitten satanutkin vettä monen päivän edestä...

   Poista
 2. Sinulla on niin hienoja kuvia. Tämäkin on aivan upea. Tänään radiossa eräs lintukuvaaja kertoi, että hän istuu kopissa koko päivän ja odottaa lintuja kamera valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli!

   Jos on hyvä piilokoju hyvässä paikassa, mikäs siinä on ;-) Olen minäkin viettänyt Sääksikeskuksessa vuorokauden kopissa (=piilokojussa) sääksiä odotellen... Ja välillä tuossa omalla pihalla omassa piiloteltassa... Ei taida mullakaan olla kaikki Muumit aina laaksossa ;-)

   Poista
 3. Hauska kuva!
  Oravakin tietää, että hedelmiä kannattaa popsia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa!

   Tykkää noista vanhoista, väriä vaihtaneista...

   Poista
 4. Oravat on notkeita, noissa kuvissasi sen hyvin näkee. Meillä pyörii tässä lintujen ohella nyt kolme oravaa. Omput, jotka laitoin rautalankaan, söivät siten, että pudottivat maahan ja jyrsivät siinä osan jokaisesta ompusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Notkeita ja tarrautumiskykyisiä :-)

   Meillä maassa olleet tuoreemmat omput eivät kelvanneet lainkaan. Vain nuo huonon näköiset omppupuun latvassa.

   Poista
 5. Hyvä, että tulee vanhatkin omenat hyötykäyttöön :)

  VastaaPoista
 6. Mitenköhän kovasti, käyneet omenat käyvät oravien jalkoihin? Meillä hedelmäpuiden, kovasti happamat hedelmät, tilhet ja rastaat ovat käyneet tyhjentämässä.

  VastaaPoista
 7. Oravat ovat kyllä taitavia. Sanon niitä pohjolan ainoiksi. Kolme sellaista pyörii meidän siemen automaattien kimpussa.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)