torstai 12. marraskuuta 2015

Kun vauhtiin päästiin, niin jatketaan... heijastimista siis

Nyt tulee heijastinesittelyä ilman minkäänlaista mainostarkoitusta. Kun heijastimia on kuitenkin olemassa nykyään vaikka minkälaisia, haluan tehdä pienen katsauksen aiheeseen. Laiskana tukeudun kaupallisiin sivustoihin, sillä se on paljon nopeampaa, kuin lähteä tekemään oikeaa kenttätutkimusta.

Ensin se Mustista ja Mirristä ostettu vilkkuvalo, joita meidän koiralla on nyt valjaissa kaksi - yksi kummallakin puolella.Koiralle voi ostaa myös vilkkuvaljaat (PetNetstore) - ehkä meillä jossain vaiheessa ostoslistalla:Jos sitten pitäisi hankkia heijastin itselle eikä lemmikille, löytyy kovasti tyylikkäitäkin vaihtoehtoja (heijastinkauppa.fi):


tai


tai


Jos heijastin nolottaa, kun on tosimies, niin Varustetelakalta löytyy macho :-)


Tarjolla olisi aitoa Aarikkaa:


Vai kiinnostaisiko kiroileva siili (näypimeässä.fi)?

Tai sitten voit käyttää käsitöihin heijastavaa lankaa ja neuloa melkein mitä vain (Novita):Heijastinten käytön ei siis tarvitse olla ollenkaan noloa :-)

Mikä oli sinun suosikkisi?
10 kommenttia:

 1. Kiva postaus hyödyllisestä asiasta. Kiva kun noita heijastimia on nykyisin niin monenlaisia. Minusta tuo tuplasulka-heijastin on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli :-)

   Heijastimissa riittää nykyään väriä, muotoa ja materiaalia vaikka kuinka moneen lähtöön. Tuplasulka miellyttää minunkin silmääni :-)

   Poista
 2. Upeaa, kun heijastimista tehdään nykyään oikeaa desingiä. Ehkä taiteelliset muotoilut heijastimissa vaikuttaa sen, että sellaisetkin ihmiset, jotka aiemmin eivät ole heijastimia käyttäneet, alkavat niitä käyttää :)

  Meillä oli joskus tuo Mustin ja Mirrin vilkkuvalo, mutta se ei kestänyt pakkasia, ts. siitä kului akku muutamassa päivässä, kun oli pakkasta.

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ihmiset löytävät - siis jaksavat etsiä - heijastimen itselleen. Jos sitä ei ole, niin sen ostaminen ei meinaa pälkähtää koskaan päähän oikeaan aikaan...

   Saapas nähdä, miten noiden meidän vilkkuvalojemme käy. Nyt ei pakkanen vielä hätyyttele - kiitos kuitenkin varoituksesta!

   Poista
 3. Kuten arvata saattaa, minulla on kaksi lintuaiheista heijastinta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa :-)

   Heijastinvalikoima ei ole peruskaupassa aina kauhean monipuolinen. Lintuaiheisia heijastimia en olekaan vielä nähnyt missään.

   Poista
 4. Tuplasulka-heijastin on kiva. Entä jos ihminen laittaisi tuollaisen koiran vilkkuvan valon? Luultaisiinko koiraksi sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietenkin myös siitä, mihin kohtaan tuollaisen vilkkuvalon ripustaisi ja miltä etäisyydeltä yrittäisi tunnistaa ;-)

   Olen nähnyt vilkkuvalosysteemejä lenkkeilijöillä. Nopeasti liikkuva hahmo tummaa taustaa vasten erottuu vilkuilla oikein mainiosti - tai ainakin jotenkin havaittavasti. Turvallinen idea sekin :-)

   Poista
 5. Täällä maalla on pilkko pimeää ja autoilijana olen kiitollinen kaikille, jotka käyttävät heijastinliivejä. Liikaa ei voi näkyä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)