perjantai 5. maaliskuuta 2021

Kiireistä työaikaa ja joutsenet ovat täällä ihan kohta 🥰

Kulunut viikko on ollut kaunis, mutta kovasti työn täyteinen. Tähän aikaan vuodesta pääkopalle sopii aivan hyvin keskittyminen työasioihin. Kroppa sen sijaan kaipaisi liikettä ja liikuttelua. Istuminen ei ole vartalon paras harrastus 😓.

Positiivinenkin stressi voi häiritä - ja usein häiritseekin - nukkumista. Huono nukkuminen ei puolestaan edistä mitään hyvää.

Selkä kipuilee vielä, mutta huomattavasti aikaisempaa maltillisemmin. Liikkeestä ja lääkkeettömistä kivun lievityksistä täytyy pitää huolta.

Maaliskuu on jo ihan ehta kevätkuu. Huhtikuussa kevät kertautuu. Silloin kannattaa olla luonnossa aina kun siihen vain on mahdollisuus.

Katse taivaalle ja pelloille. Siellä on vipinää silloinkin, kun sitä ei äkkiseltään huomaisi 😊.

Kuva on viime huhtikuun alusta. Ollaan valmiita ja hyvällä fiiliksellä 🥰.

6 kommenttia:

 1. Nukuin paljon tammi- ja helmikuussa, maaliskuun valo alkaa häiritä pitkiä unia. Huhtikuussa ei vaan enää nukuta. Veikkaan nopeaa talvenloppua, taka- tulee vaan au rällöttää lumet pois haipakkaa ja kevättä puskee maasta. Toukokuussa kaikki jo vihertää ja on lämmintä. kesä on sitten jonkun muun ennustajaeukon heiniä!

  Kas, tuli sitten ennustettua, toitaan et meni oikein=) Jou-jou-joutsenille kaikkea hyvää ja kaunista, kutten myös sinulle. Kiitos palkinnosta, voittaminen on aina kivaa kun pelaa harvoin ja osallistuu arvontoihin. Meni se kirja oikeaan paikkaa, hieno salajuoni;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homma on vielä vaiheessa, ilmoitan, kun kirja on postissa 😊

   Poista
 2. Tosi upea kuva. Kohta muuttolinnut tulevat. Jippii.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)