keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Ihana toukokuu 🥰.

Olen lomalla. Tämä on minulle aivan mahdottoman täydellistä loma-aikaa. Lomafasiliteetit eivät ole ihan huipussaan, mutta luonto ja Suomi on 👍. Ihan mahdottoman upeaa nähdä Suomen kevään edistymistä tähän kevään kannalta kaikkein hektisimpään aikaan. Kun missään ei ole turistiryntäyksiä, paikkoja pääsee tarkkailemaan melkein alkuasukkaan näkökulmasta. Se on mahtavaa!

Ensimmäinen lomakohde oli Porvoossa, toinen Hangossa, sitten siirryimme asioiden tärkeysjärjestyksen mukaan Turkuun ja sen jälkeen pakitimme Kemiönsaareen Kasnäsiin. Tämä viimeisin leirintäalue ei sellaisenaan ole kaikkien huipuinta, mutta ympäristö ja sen mahdollisuudet korottavat tämän paikan korkealle meidän ranking-listallamme.


Eilen kävi kämmi luontopolulla. Reitti oli helppo, joten ei tullut tuijoteltua askelia riittävästi. Oli pientä aikataulupainettakin, joten kipitin tavallista kiivaampaa tahtia. Kompastuin. Polku oli helppo, mutta tyssäsin johonkin juureen tai muuhun vastaavaan. Alla oli kallio ja väliin jäivät kamerat. Onneksi vammat ovat hyvälaatuisia ja selvisin tilanteesta.

Minä satutin polveni, rintakehäni, ylähuuleni ja oikean poskeni. Ilta sujui särkylääkkeistä huolimatta melko huomattavissa kivuissa. Aamulla olo onneksi jo ihan siedettävä, melkein normaali 💕


Siirtyminen kotoa muihin virittäviin paikkoihin on auttanut aivan mahdottomasti lomafiiliksen synnyttämisessä. Puhelimeenkin olen suhtautunut sillä asenteella, että lomalls voi pitää taukoa. Nyt voi laskeutua lomaan ja rentoutumiseen ihan täysillä.


Ihana toukokuu 😍.


15 kommenttia:

  1. Voi pahus kompuroinnillesi! Toivottavasti paranet pian!!!
    (Vihdoinkin osasin laittaa blogisi StanstaLandian reunassa olevalle listalle niin, että se päivittyy, jee!)
    Aurinkoista alkanutta toukokuuta ja mieluisaa loman jatkoa! :D
    (Menen lukemaan välistä jääneet postaukset, kiitos!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin ja palasin oitis kommentoimaan, että peitosta tuli u.p.e.a.!!!
      Miten ne kukkaneliöt on tehty?
      Voi, että myötäkoen noita vierailuita vanhempiesi luona. Toivotan niihin voimia, kärsivällisyyttä sekä jaksamista! ♥

      Poista
    2. Kiitos, Stansta!

      Tämä (https://melaniekham.com/daisy-granny-square-crochet-tutorial/) näyttää aika lailla siltä mallilta, jolla tein nuo kukkaset pari vuotta sitten, Ideana muistaakseni useampi pitkä pylväs samaan silmukkaan ja niiden yhdistäminen suppuun yhdellä silmukalla.

      Poista
  2. Toukokuu on varmasti erinomainen ajankohta viettää lomaa kotimaassa. Luonnon herääminen tarjoaa hienot puitteet, eikä todellakaan tarvitse ihmispaljouden keskellä tietä raivata.
    Toivottavasti kaatumisen kolhut parantuvat nopeasti, eikä niistä seuraa mitään ikävää. Ilmeisesti myös kameratarvikkeet säilyivät ehjänä. Niiden hajoaminen olisi sattunut ainakin sieluun ja kukkarolle.
    Antoisia lomahetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toukokuun alussa lumi on jo sulanut eteläisestä Suomesta ja luontoon pääsee helposti liikkumaan. Turistikausi ei ole vielä alkanut ja kaikki näyttää silloin ihanan 'tavalliselta'.

      Poista
  3. Voi ei tuota vahinkoa! Toivottavasti pääset vähällä, eikä mitään tylsää jatkoa seuraa.
    On ihan totta, että lomalla pääsee paremmin lomamoodiin, kun lähtee edes vähän jonnekin. Kotona kiusaa aina ne pesemättömät ikkunat tai puutarha tai mikä milloinkin. Tiedät varmasti mitä tarkoitan. Turku ja saaristohoodit onkin ihana paikka lomailla <3 Nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Helmi!

      Nämä irtiotot antavat pääkopalle hyvän mahdollisuuden irtautumiseen ja rentoutumiseen. Emme ole niin tärkeitä, etteikö työelämä pärjäisi viikkoa ilman meitäkin 👍.

      Poista
  4. Onneksi ei käynyt pahemmin. Aurinkoisia lomapäiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sami!

      Yllättävän vähällä pääsin. Tänään rintalasta alkoi taas valittaa - särkylääkkeitä kannattanee käyttää vielä jonkin aikaa 👍

      Poista
  5. Voi auts! Harmillinen kaatuminen, mutta onneksi pääsit kuitenkin kotiin omin avuin. Toipumista ja levollista viikonloppua Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Piipe!

      Paraneminen on alkanut ihan kivasti. Reissu oli kaiken tuon arvoinen 👍

      Poista
  6. Hyvää lomaa. Vastoinkäymisten kautta hyvään fiilikseen (hieman muunneltu sanonta).

    Terkuin orvokki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, orvokki!

      Loma oli mahtava pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Isoihin voittoihin tarvitaan monesti myös pienempiä tappioita 👍

      Poista

Kiitos kommentistasi!