keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Ihana toukokuu đŸ„°.

Olen lomalla. TĂ€mĂ€ on minulle aivan mahdottoman tĂ€ydellistĂ€ loma-aikaa. Lomafasiliteetit eivĂ€t ole ihan huipussaan, mutta luonto ja Suomi on 👍. Ihan mahdottoman upeaa nĂ€hdĂ€ Suomen kevÀÀn edistymistĂ€ tĂ€hĂ€n kevÀÀn kannalta kaikkein hektisimpÀÀn aikaan. Kun missÀÀn ei ole turistiryntĂ€yksiĂ€, paikkoja pÀÀsee tarkkailemaan melkein alkuasukkaan nĂ€kökulmasta. Se on mahtavaa!

EnsimmÀinen lomakohde oli Porvoossa, toinen Hangossa, sitten siirryimme asioiden tÀrkeysjÀrjestyksen mukaan Turkuun ja sen jÀlkeen pakitimme Kemiönsaareen KasnÀsiin. TÀmÀ viimeisin leirintÀalue ei sellaisenaan ole kaikkien huipuinta, mutta ympÀristö ja sen mahdollisuudet korottavat tÀmÀn paikan korkealle meidÀn ranking-listallamme.


Eilen kÀvi kÀmmi luontopolulla. Reitti oli helppo, joten ei tullut tuijoteltua askelia riittÀvÀsti. Oli pientÀ aikataulupainettakin, joten kipitin tavallista kiivaampaa tahtia. Kompastuin. Polku oli helppo, mutta tyssÀsin johonkin juureen tai muuhun vastaavaan. Alla oli kallio ja vÀliin jÀivÀt kamerat. Onneksi vammat ovat hyvÀlaatuisia ja selvisin tilanteesta.

MinĂ€ satutin polveni, rintakehĂ€ni, ylĂ€huuleni ja oikean poskeni. Ilta sujui sĂ€rkylÀÀkkeistĂ€ huolimatta melko huomattavissa kivuissa. Aamulla olo onneksi jo ihan siedettĂ€vĂ€, melkein normaali 💕


Siirtyminen kotoa muihin virittÀviin paikkoihin on auttanut aivan mahdottomasti lomafiiliksen synnyttÀmisessÀ. Puhelimeenkin olen suhtautunut sillÀ asenteella, ettÀ lomalls voi pitÀÀ taukoa. Nyt voi laskeutua lomaan ja rentoutumiseen ihan tÀysillÀ.


Ihana toukokuu 😍.


15 kommenttia:

  1. Voi pahus kompuroinnillesi! Toivottavasti paranet pian!!!
    (Vihdoinkin osasin laittaa blogisi StanstaLandian reunassa olevalle listalle niin, ettÀ se pÀivittyy, jee!)
    Aurinkoista alkanutta toukokuuta ja mieluisaa loman jatkoa! :D
    (Menen lukemaan vÀlistÀ jÀÀneet postaukset, kiitos!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin ja palasin oitis kommentoimaan, ettÀ peitosta tuli u.p.e.a.!!!
      Miten ne kukkaneliöt on tehty?
      Voi, ettĂ€ myötĂ€koen noita vierailuita vanhempiesi luona. Toivotan niihin voimia, kĂ€rsivĂ€llisyyttĂ€ sekĂ€ jaksamista! ♥

      Poista
    2. Kiitos, Stansta!

      TÀmÀ (https://melaniekham.com/daisy-granny-square-crochet-tutorial/) nÀyttÀÀ aika lailla siltÀ mallilta, jolla tein nuo kukkaset pari vuotta sitten, Ideana muistaakseni useampi pitkÀ pylvÀs samaan silmukkaan ja niiden yhdistÀminen suppuun yhdellÀ silmukalla.

      Poista
  2. Toukokuu on varmasti erinomainen ajankohta viettÀÀ lomaa kotimaassa. Luonnon herÀÀminen tarjoaa hienot puitteet, eikÀ todellakaan tarvitse ihmispaljouden keskellÀ tietÀ raivata.
    Toivottavasti kaatumisen kolhut parantuvat nopeasti, eikÀ niistÀ seuraa mitÀÀn ikÀvÀÀ. Ilmeisesti myös kameratarvikkeet sÀilyivÀt ehjÀnÀ. Niiden hajoaminen olisi sattunut ainakin sieluun ja kukkarolle.
    Antoisia lomahetkiÀ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toukokuun alussa lumi on jo sulanut etelÀisestÀ Suomesta ja luontoon pÀÀsee helposti liikkumaan. Turistikausi ei ole vielÀ alkanut ja kaikki nÀyttÀÀ silloin ihanan 'tavalliselta'.

      Poista
  3. Voi ei tuota vahinkoa! Toivottavasti pÀÀset vÀhÀllÀ, eikÀ mitÀÀn tylsÀÀ jatkoa seuraa.
    On ihan totta, ettÀ lomalla pÀÀsee paremmin lomamoodiin, kun lÀhtee edes vÀhÀn jonnekin. Kotona kiusaa aina ne pesemÀttömÀt ikkunat tai puutarha tai mikÀ milloinkin. TiedÀt varmasti mitÀ tarkoitan. Turku ja saaristohoodit onkin ihana paikka lomailla <3 Nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Helmi!

      NĂ€mĂ€ irtiotot antavat pÀÀkopalle hyvĂ€n mahdollisuuden irtautumiseen ja rentoutumiseen. Emme ole niin tĂ€rkeitĂ€, etteikö työelĂ€mĂ€ pĂ€rjĂ€isi viikkoa ilman meitĂ€kin 👍.

      Poista
  4. Onneksi ei kÀynyt pahemmin. Aurinkoisia lomapÀiviÀ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sami!

      YllĂ€ttĂ€vĂ€n vĂ€hĂ€llĂ€ pÀÀsin. TĂ€nÀÀn rintalasta alkoi taas valittaa - sĂ€rkylÀÀkkeitĂ€ kannattanee kĂ€yttÀÀ vielĂ€ jonkin aikaa 👍

      Poista
  5. Voi auts! Harmillinen kaatuminen, mutta onneksi pÀÀsit kuitenkin kotiin omin avuin. Toipumista ja levollista viikonloppua Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Piipe!

      Paraneminen on alkanut ihan kivasti. Reissu oli kaiken tuon arvoinen 👍

      Poista
  6. HyvÀÀ lomaa. VastoinkÀymisten kautta hyvÀÀn fiilikseen (hieman muunneltu sanonta).

    Terkuin orvokki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, orvokki!

      Loma oli mahtava pienistĂ€ vastoinkĂ€ymisistĂ€ huolimatta. Isoihin voittoihin tarvitaan monesti myös pienempiĂ€ tappioita 👍

      Poista

Kiitos kommentistasi!