keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Lehijärven joutsenet

Lehijärven joutsenten seuraaminen oli henkeäsalpaavaa. Niiden meno oli jotenkin iloa pursuavaa, eloisaa ja innostunutta. Siitä oli syksyn surumielisyys kaukana. Ihan kuin olisivat hihkuneet etelän matkan riemua :-)

Jotenkin vieläkin selvemmin lintujen riemu ja into näkyvät näissä kuvissa. Pääsin vasta alkuun kuvien selaamisessa, mutta näiden kuvien katselu tuotti jo paljon iloa. Miten kauniita nuo linnut ovatkaan. Olin etuoikeutettu, kun sain olla seuraamassa niitä :-)

Ensi viikonloppuna siirrytään talviaikaan - siis normaaliaikaan. Ainoita hyviä asioita joutsenten lisäksi tässä vuodenajassa. Tunti enemmän nukkumisaikaa - JIHUU! =D

Tänään meillä oli taas hetken aikaa koko perhe koolla. Miten nostalgista ja ihanaa :-) Perhe, ystävät ja luonto. Ok, lisätään siihen vielä terveys. Mutta siinä on paketissa jo suurin osa elämän onnesta. Ihanaa viikon jatkoa kaikille!14 kommenttia:

 1. Pesintä on tainnut onnistua ihan hyvin, kun on monta harmaata joukossa. Märkä ja kylmä alkukesä verotti monien vesilintujen poikasia...
  Oikeassa olet, iloisilta nuo joutsenet vaikuttaa :) kyllä mieki saattaisin olla iloinen, jos pääsisin etelään muutamaksi kuukaudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa minäkin voisin oikein mielelläni lähteä etelään (kameran kanssa tietty) =D

   Poista
 2. OI, miten hienot kuvat matkalle lähtijöistä!

  VastaaPoista
 3. Onpa mukava katsella noita kuvia, niin upeita lintuja:)

  VastaaPoista
 4. Komea kuvasarja!

  Minä iloitsen myös normaaliaikaan siirtymisestä:)

  VastaaPoista
 5. Nuo siipien leyhyttelyt on upeita katsella ja kuvata. Riemua tosiaan.

  VastaaPoista
 6. Joutsenia voisi katsoa vaikka kuinka pitkään. Niihin sisältyy niin paljon tarinoita ja runoja, lauluja ja hiukan mystiikkaakin. Hieno kuvasarja.

  VastaaPoista
 7. Minä rakastan ääntä, joka kuuluu, kun joutsenen siivet lyövät ilmassa...kivat kuvat! Tunti lisää unta tulee todella tarpeeseen, on ollut aika rankka työviikko ja pitkiä päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutsenparvi (pieni sellainen) lensi suoraan ylitseni ja siipien ääni oli koskettava...

   Voisin ottaa useammankin tunnin ;-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)