perjantai 17. lokakuuta 2014

Aurinko näyttäytyi...

Aurinko paistoi jo eilen. Palatessani rautatieasemalta kotiin laskeva aurinko tillitteli päin näköä koko matkan. Välillä sai olla todella tarkkana, että pystyi erottamaan, oliko jalankulkijoita tulossa jostain tien yli. Vaan kukaan ei jäänyt alle, joten kaikki hyvin :-)

Tänään aurinko on jatkanut hehkutustaan. Ja vielä huomiseksikin on luvattu hyvää keliä. Tällaiset syyspäivät passaavat minulle oikein mainiosti :-) Sunnuntaiksi tänne on luvattu vesisadetta, joten huomenna on kuvattava, jos jotain aikoo kuvata. Ja minähän aion :-)

Nyt, kun luonnon kuvaaminen ei ole enää niin helppoa ja monimuotoista, voisi alkaa harjoitella enemmän henkilökuvausta. Pitäisi vain löytää sopivia kokeilunhaluisia kuvattavia, jotka malttaisivat käyttää aikaa ja olla vain omia itsejään. Sellaiseen hämäräkin keli passaa :-)

Sillä välin sääksikuva, joka olisi muuten aivan suosikkini, mutta tuli tuonne oikeaan yläkulmaan lintutornin katos jo vastaan. Harvinaisen suoraan kohti sääksi muuten lensi... Kesämuistoja siis tämäkin - heinäkuulta :-)


11 kommenttia:

 1. Komea lintu, renkaitakin näyttää jaloissa olevan. Tosiaan näyttää lentävän suoraan päin.

  VastaaPoista
 2. Mahtava lintu!
  Eilen oli tosiaan autollakin hankalaa ajaa kun aurinko oli matalalla ja aina pilkisti silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna ei tarvitse miettiä aurinkoa ainakaan täällä meillä - kahta ja kolmea pisaraa vettä lupaavat säätiedotuksissa.

   Poista
 3. Se on kamala ajaa, kun aurinko paistaa silmään ja värjää koko pölyisen tuulilasin eikä yhtään tiedä, onko edessä, tielle lankeavassa varjossa joku vai ei...
  Voi olla, että meilläkin lähdetään kuvausreissulle, tai sitten ei, kun mies on niin kylmälle arka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun autoni tuulilasi oli vieläpä poikkeuksellisen puhdas, mutta täydellinen sokaisu on täydellinen sokaisu. Kunpa nuo jalankulkijat ja pyöräiljät muistaisivat tähän aikaan vuodesta, ettei yhtään kannata rynnätä auton alle, kun aurinko tillottaa autoilijan silmiin.

   Poista
 4. Saat olla kuvasta suorastaa ylpeä, aivan ihana kuva!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)