perjantai 31. lokakuuta 2014

Luontopopot talveksi

Meillä on avautunut kauppakeskus Goodman :-) Liittyy luonnon luomaan siten, että kävin siellä poikani kanssa ja tähtäimessäni oli uudet luonnon talsimispopot.

Täytyy myöntää, että nautin siitä, että nyt meilläkin on kauppoja, joista hankkia tarvitsemansa. Ja kaupat ovat auki silloin, kun tulen töistä - se on tärkeää, jos mikä! Lehdessä oli mainos tarjouksessa olevista ulkoilukengistä. Edelliset vaelluskengät ovat kuluneet puhki, joten uudet kengät ovat ihan oikealla tarvelistalla. Silmät tarkkana lähdin tämän mahdollisuuden perään.

Löysin itse asiassa kahdet luontokengät. Yhdet korkean lumipeitteen kengät ja toiset matalamman lumipeitteen jalkavarusteet. Matalampia lähdin hakemaan, mutta mielessä oli talven mahdolliset kinokset. Sinne ei matalavartisilla popoilla lähdetä. Nyt on alennushinnoilla hankittu kahdet hyvät luontojalkineet. Jalkineista se lähtee :-)

Luonnon seuraaminen on paljon mukavampaa, kun varusteet ovat kunnossa. Kunnon luontojalkineet toimivat myös muualla. Kannattaa investoida :-)

Ihanaa pyhäinpäivää :-)16 kommenttia:

 1. Se on kyllä totta, että kengistä se lähtee.

  VastaaPoista
 2. Talsimispopot onkin ne tärkeimmät kengät. Hyviä reissuja luontoon ja hyvää pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 3. Hyväpohjaisilla ja mukavilla popoilla onkin ilo tallustaa.

  Iloista ja nautinnollista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kengät on kyllä tärkeät ja niiden on oltava hyvät.
  Oletko kokeillut hangilla liikkumiseen lumikenkiä? Viime talvena ei tarvinnut, mutta parina edellisenä minä niillä metsässä kuljeskelin, eikä tarvinnut etsiä polkuja kun pääsi menemään suoraan. Vaelluskenkiä käytän niissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita lumikenkiä olen mietiskellyt (melkein sama kuin kokeillut ;-)). Jos tänä talvena tulee lumiset kelit, niitähän voisi kokeilla oikein käytännössä.

   Poista
 5. Minun pitäisi tehdä samoin. Olen kuluttanut vaelluskenkäni lähes puhki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun alkavat menemään rikki, eivät ne enää jalkoja pelasta. Silloin täytyy hankkia uudet, jos aikoo selvitä kuivin ja lämpimin jaloin.

   Poista
 6. Onnea vaan uusille popoille! Hyvää viikonlopun jatkoa myös!

  VastaaPoista
 7. Hyvät popot ovatkin tärkeät pysyy jalat hyvässä kunnossa. Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 8. Hyvät jalkineet ovat kyllä ilo koko kropalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Kun jalat voivat hyvin, ehtii kuuntelemaan muuta kroppaa.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)