maanantai 20. lokakuuta 2014

Läheistouhua ja iso lintu

Tämä ilta on ollut tohinaa täynnä, eikä ihan kohta näytä helpottuvan. Vaan se on ok, sillä 'ylimääräiset' touhut on tehty lasten (aikuisten sellaisten) vuoksi.

Selvyyden vuoksi: minulla on ollut aivan äärettömän itsenäinen lapsuus. Kukaan ei ole hössöttänyt vuokseni. En ole oppinut hössöttämistä missään, enkä siis ole mikään hössö. Laiska limppu ennemminkin. Sovitaan vain, että pelkästään laiska? ;-)

Vaan tytär täytti juuri vuosia. Ja ovat pojan kanssa olleet ihanassa yhteistyössä. Miksi en siis sulaisi hetkeksi? Se on niin ihmeellistä, että on tuollaisia...

Elämä yllättää. Silloin kun on hakenut hyvää, on saanut pettyä. Kun on varautunut pettymyksiin, on löytänytkin hyvää. Ja kun on kuvitellut olevansa riittämätön, on riittänytkin oikein hyvin.

Ja nyt heti omatunto karahtaa niiden ystävien vuoksi, joita olen taas(kin) laiminlyönyt. Jättänyt soittamatta. Vaikka olenkin ajatellut harva se päivä. Huomenna... Ei, ylihuomenna pitää ryhdistäytyä. Kunpa muistaisin...

Lauantaina näin ison linnun, jota seurasi parvi pienempiä. Lokeista se lähti. Sitten tuli paikalle itse kuningas. En tunnistanut, mutta nöyrästi kuvasin. Kotona on aina aikaa tunnistaa kuvista, jos tunnistettavia kuvia tulee. Tämän kesän harjoitukset tuottivat tulosta ja linnun kuvaaminen onnistui tunnistamiseen asti ihan hyvin. Tämän illan täyteläisyyden vuoksi tähän vain yksi kuva. Hattulan merikotka.


12 kommenttia:

 1. Upea!!! Täydellinen.

  Ja ystävät - jos ne on todellisia ystäviä, niin ei ne odota sun soittoa; ne soittaa itse, jos ovat juttutuokiota vailla. Ja kestävät hiljaiselon kaudetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Niinhän se on. Hyvä ystävyys kestää läpi minkä vaan...

   Poista
 2. Komea kotka. Linnut vaan suurenee ja komistuu kun kausi alkaa loppua :)

  VastaaPoista
 3. Elämä osaa joskus yllättää, onneksi!

  Onpas komea lintu.

  VastaaPoista
 4. Eräs ystäväni joka ei myöskään hössötä koskaan, sanoi kerran ettei hän ole laiska vaan mukavuudenhaluinen :)
  Elämä yllättää välillä ja tästä muistinkin että eilen ostamani luontoarpa on raapimatta!
  Uljas merikotka yksin riittää tämän illan silmäniloksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä merikotka illassa pitää lääkärin loitolla - vai miten se menikään ;-)

   Poista
 5. Komee kotka. Elämä yllättää... eihän sitä muuten jaksaisi ellei tulisi myös positiivisia ylläreitä :D

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)