keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Inspiroitumishaaste

Inspiroitumishaaste tuli pyytämättä, vaan ei faksissa, Tillariinalta. Kiitos!

Tehtävänä on esitellä kolme blogia, joiden lukeminen innostaa ja inspiroi minua.  Ihania (lempisanojani, jos joku ei ole vielä huomannut...) blogeja on paljon, mutta kolme todella lukemisen arvoista blogia:

Rantakasvin Rannalta katsoen on ihanaa (taas se sana tuli) arjen ajattelua ja pohdintaa. Tärkeitä asioita ja sitten vain mielenkiintoisia :-)

Ruoko Kerttusen ja Töyhtötintin Lintuilua avaa lintumaailmaa sellaisiin lajeihin, jotka ovat minulle vähemmän tuttuja. Ja välillä muuten vain mielenkiintoista lintuihin liittyvää asiaa :-)

Sussin Förmaaki ja puutarha jaksaa kiinnostaa niinikään kerrasta toiseen. Sisältö on monipuolista ja luontoihmisenä tykkään lukea toisen luontoihmisen ajatuksia :-)

Monen monta innostavaa blogia jäi nyt mainitsematta, mutta oikeasta sivubanneristani löytyy paljon innostavia blogeja vielä näiden lisäksi. Kaikkiin kannattaa tutustua!


9 kommenttia:

 1. ▓▓▀▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀▓▀▓▓▓▓
  ▓▓▌█▀▓▓▓▀▀▓▀▀▓▓▌▀▐▌▄▐▓
  ▓▓▄▄▄▌▄▐▌▐▓▌▐▓▓▓▌▓▌▀▐▓
  ▓▀▀▓▓▌▀▐▓─▓─▌▄▄▓▄▓▀▓▀▓
  ▓▌▐▓▓▓▓▓▓▌┼▐▌▄▄▓▓▓▐▓▌▓
  ▓▄▄▓▓▓▓▓▓█▄█▄▄▄▓▓▓▄▄▄▓....★MaRiBeL★

  VastaaPoista
 2. Tämä oli hyvä haaste! Löytää uusia mielenkiintoisia blogeja. Joissakin vaan ei oo tuota "liity tähän sivustoon" juttua, miten ne saisi myös omalle lukulistalle...sitä en tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan tähän ohjeen, jota peräänkuulutat. Toivottavasti käyt täällä lukemassa tämän.

   Napsauta oman lukulistan alla olevaa työkalua (se on sen "näytä kaikki" vieressä). Aukenee "määritä blogiluettelo". Ruudun alla on "Lisää luetteloon", napsauta sitä. Tulee "Lisää blogiluetteloosi:" Siinä lisäät haluamasi blogin osoitteen ruutuun ( on jo määriteltynä eli pallukka rinkulassa), ja paina "lisää". Sen jälkeen "tallenna". Näin saat blogin luetteloosi.

   Poista
 3. Voi, kiitos:) Niin kauniisti todettu:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, olipa kauniisti sanottu. Vastaan kyllä, kunhan mietin sopivia blogeja.

  VastaaPoista
 5. Kiva haaste. Ja sinulla kaunis kuva.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)